Leje af bestik og service til festen. Stort udvalg

Festudlejning med festleje og udlejning til fest. Vi er din lokale festudlejer i Horsens og dækker hele Østjylland, Midtjylland samt hele Trekants området. Vi har alt hvad du skal bruge til festen, hvad end du søger en proptrækker, skænk propper, bestik, serveringstænger eller andet, så er vi altid klar til at levere.

Lej knive, gafler, skeer m.m. her

Lej dit bestik til festen her

Vores service og bestik er meget populært og bruges til både private fødselsdagsfester, firmafester, julefrokoster, receptioner, åbent hus, konfirmation, bryllup o.m.a.

VI UDLEJER OGSÅ ÆGTE SØLVTØJ

Knive, gafler, skeer, samt meget mere, udlejes til din næste fest

Centrum holder til i Horsens men vi leverer til Fredericia, Børkop, Taulov, Vejle, Bredballe, Hedensted, Horsens, Egtved, Give, Billund, Lunderskov, Vamdrup, Vejen, Kolding, Christiansfeld, Haderslev, Skærbæk, Middelfart, Assens, Fåborg, Bogense, Brenderup, Vissenbjerg, Odense m.fl. Da vi udlejer mere end 100.000 sæt bestik hvert eneste år, så kan vi blandt andet leverer flere forskellige varianter, modeller og designs af bestik til din fest. Vi tilbyder blandt andet leje af sølvtøj, så du kan gøre dit arrangement super eksklusivt, efter ønske om fest leje.

Vi udlejer et bredt udvalg af bestik
Fest siden 1947

Mange års erfaring

Skal du holde festen, med festudlejning kan vi tilbyde alt til en perfekt fest. Vi har bestik i mange forskellige designs og stilarter. Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan planlægge et vellykket arrangement for dig og dine gæster.

Her ses et fedt middelalder bestik sæt, med kniv, ske og gaffel. Dog ikke fra vores sortiment, men det passer rigtig godt ind i Horsens, hvor vi jo hvert år afholder Middelalder Festivalfængslet.

Se vores udvalg af sølvtøj her!

Kontakt os i dag for at høre mere om vores store udvalg af bestik

Kan du ikke lige finde det du søger, så tøv endeligt ikke med at tage kontakt til os. Fang os alle hverdage på nedenstående nummer.

Kontakt os på 75 62 24 80

KLASSE, simpelthen

KLASSE service med alt fra bestilling, levering og opstilling og nedtagning af telt og borde, stole mv. Alle aftaler overholdt, fungerede perfekt.
Absolut ikke sidste gang vi samarbejder med Centrum Serviceudlejning. Kæmpe ros til Christian og medarbejderne ifm. opstilling af telt, en fornøjelse med glade mennesker i sit hjem.

Mange hilsner fra Carina og Peter

Peter • TrustPilot