Billig teltudlejning i Odder og Egebjerg, inklusiv opstilling

Her hos Centrum Serviceudlejning er du som kunde altid i fokus. Mangler I ekstra plads, er det lige præcis her at teltet kan redde festen. Her hos Centrum teltudlejning tilbyder vi leje af festtelt, udlejning af duge, udlejning af fine borde og stole, runde borde, café borde, samt alt muligt andet, så som musikanlæg, fadølsanlæg og meget mere.

Teltudlejning Odder og egebjerg inklusiv op-stilling

Billig Teltpakke med borde og stole

Vi tilbyder lige nu en teltpakke inklusiv borde og stole til 54 personer, inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Så der kan gøres meget her for små midler. For en tillægspris kan i også få gulv i teltet, dette koster kun 30 kr. m2 inklusiv montering. Overnævnte pris er eksklusiv levering, som lyder på kun 300 kr. i hele 8700 området. Vi udlejer selvfølgelig også party telte i Løsning, Juelsminde, Østjylland, Skanderborg, Vejle, Århus og mange andre steder. Lej festtelt i dag til dit næste arrangement, lige her på siden. Vi tilbyder leje af telte til de bedste priser i landet.

Festudlejning Horsens
Billig levering af alt til festen i østjylland

Leveringspriser Odder og Egebjerg

Levering Tur/Retur Odder fra kun Kr. 1000,-
Levering Tur/Retur Egebjerg fra kun Kr. 300,-

Vi er billigst, også med levering.
Se flere leveringspriser her

Handelsbyen der aldrig blev købstad

Odder – Danmarks største landsby

Byen Odder rummer lidt af det hele. Fra spændende attraktioner og udsøgte spisesteder til et godt udvalg af shopping-muligheder og overnatningssteder. Alligevel er den ikke større, end at den landlige hygge og nærhed består.

Se mere om Odder her!

Super service og rimelige priser

Super service og rimelige priser. Borde og stole til konfirmation i søndags blev leveret fredag, så der var masser af tid til at gøre klar, og jeg fik ikke en faktura før alt var leveret. Vi glemte at aflevere et bord (pinligt), men der var ingen problemer da jeg ringede og fortalte det. De smuttede forbi med kassevognen endnu engang uden beregning.

Både træborde og plasticstole var i fin stand og meget kraftig kvalitet, så man var ikke bange for at noget skulle gå i stykker. Det gør vi helt sikkert igen 🙂

Mathias Ravn