Fadølsanlæg leje Horsens – Øl depot

Her hos Centrum Serviceudlejning udlejer vi fadølsanlæg, så du slipper for varme flaskeøl.

De fleste mærker af øl kan fås på fad. Her hos Centrum forhandler vi alle produkterne fra Royal Unibrew, som producerer nogle af verdens bedste fadøl. Heriblandt, Royal, Ceres, Odense, Heineken, Anarkist m.m.

Leje af fadølsanlæg i Horsens, Vejle, Juelsminde og omegn

Vi leverer hvert år mere end 15.000 liter fadøl i Horsens og omegn. Vi har mange års erfaring med udlejning af fadølsanlægs samt salg af fadøl og cocktails, hvilket betyder at du altid får en god behandling og rådgivning, når du handler hos os. Husk at når i lejer hos os, så leverer vi altid anlægget, og tilslutter det, hvis du ønsker det. Du er altid velkommen til at ringe, hvis du søger rådgivning.

 

Hvad koster det at leje et fadølsanlæg?

Vi har 2 forskellige typer fadølsanlæg, vi har de helt små anlæg med en enkelt hane, hvor der er indbygget en lille kompressor i selve anlægget, så man slipper for at bøvle med kulsyre. disse små anlæg kan i selv afhente hos os, på Bollervej 131, i Horsens.
Disse små transportale anlæg, udlejer vi for kun 295 kr. pr. anlæg.

Ud over det, så har vi vores rullebarer, som altid skal leveres af os. Disse har vi med to, tre eller fire haner. Vores store vandkølede anlæg med tre og fire taphaner, kan alle håndtere de helt store fester. Hvor vores lidt mindre anlæg, som er luftkølede, er meget lettere at skubbe rundt med, selv omme på en græsplæne eller lignende. Som officiel Royal Depot i Horsens, tilbyder vi altid det bedste.
Vores rullebarer udlejes alle uanset størrelse for kun 395 kr. pr. anlæg.

Husk at vores rullebarer altid skal leveres af os. Se leveringspriserne her.

 

Royal Depot Horsens

Vi er officielt Royal Depot i Horsens, og tilbyder fadøls udlejning nær Horsens. Husk at når du køber fadøl hos os, har du altid mulighed for at leje udskænkningsanlæg og fadølsanlæg, Varde, med to, tre eller fire haner, alt efter behov. Anlæggene er meget lette at sætte op ved hjælp af medfølgende vejledning. Vi har mange års erfaring i at varetage levering af øl & vand til restaurationer, caféer, byfester, koncerter og arrangementer af enhver art. Med os som leverandør behøver du kun at handle et sted.

Prøv os, og oplev den service der følger med.

 

5 gode grunde til at leje et fadøls anlæg

1.
Slip for at fylde køleskabet op, med et fadølsanlæg, tager det under 1 minut at udskifte en tom fustage med en fyldt.

2.
Skab en festlig stemning som mange kender fra festivaler og sportsarrangementer, et fadølsanlæg sætter gang i festen med det samme.

3.
Altid iskolde fadøl eller cocktails, med vores store anlæg, har i plads til 4 forskellige produkter i anlægget.

4.
Oprydningen efter festen bliver let som en leg, her skal du ikke rende rundt og tømme gamle slatter ud af dåser og flasker, og derefter bøvle med at indkassere pant.

5.
Lad dine gæster være deres egen bartender, og fylde op som det passer dem, de vil elske det.

Husk vi tager gerne ubrudte fustager retur efter festen, for et lille håndterings gebyr på 25 kr. pr. fustage.

Hvor meget drikker mine gæster...?

Billige fadøl til festen

Hvert år leverer vi mere end 15.000 liter iskold fadøl, til tørstige kunder i Horsens, Vejle, Århus, Juelsminde og omegn. Så skal du holde et brag af en fest, og ønsker du at dine gæster, skal kunne nydeiskolde fadøl til festen, så har vi mange års erfaring med at rådgive jer om mængde og brug af fadølsanlæg.

Vi leverer Danmarks billigste og bedste kvalitets fadøl fra Royal, Albani og Anarkist. Selvom disse øl i sine kategorier, er nogle af Danmark absolut bedste fadøl, så leverer vi stadig, nogle af markedets billigste priser. Alle vores øl er blandt markedets bedste.

Vi fører et bredt sortiment af fadølsanlæg og barer som kan lejes på daglig basis samt adskillige øl-varianter – herunder kendte mærker som Ceres, Albani, Heineken og Royal Unibrew. 

Skummer dit fadølsanlæg for meget?
Her finder du løsningen

Hvis dit fadølsanlæg skummer for meget, så kan det skyldes flere ting! Her er en række punkter du kan tjekke, for at sikrer den rigtige mængde skum.

For skum er vigtigt, da det både smager godt og fungerer som et låg på øllet mod iltning og dermed tab af kulsyre i øllen, som gør øllen doven. 

Fejlfinding på fadølsanlæg

 • Juster hastigheden. På alle vores små anlæg, som er luftkølet, kan du indstille hastigheden på siden af hanen. Sørg for at det ikke løber for stærkt. Hvis det løber for stækt, så skummer øllet.
 • Er fustagen tom og ordentlig tilkoblet? Ved flere haner kan der opstå forvirring.
 • Konstant skum. Tjek om der er strøm på køleren.
 • Er det et luftkølet anlæg. Så vent 5 minutter efter køleren er tændt, før du trækker øl ud af hanen. Tjek om din luftkompressor er tændt bag på køleren.
 • Er det et vandkølet anlæg. Så vent 60 minutter efter køleren er tændt, se om der er is ude i siden nede i vandbadet. Er der bevægelse i vandet? Husk at alle kobberrør nede i vandbadet skal være dækket med vand.

  Hvis der ikke kommer noget ud af hanerne, så tjek først om kulsyre er tændt, samt anlægget er tændt, og fustegerne er rigtig tilkoblet.

  Virker intet af ovenstående? Så skriv til os på info@cese.dk
LEj et fadølsanlæg her

Nyhed – Vi har nu fået Heineken på fustage

Vi har siden 2016 leveret mere end 40.000 liter fadøl til private og firmafester i Horsens, Vejle og Århus området. Uanset om du skal bruge fadølsanlæg til en sommerfest, konfirmation, fødselsdag, julefrokost eller en reception, så garanterer vi at fadøl er et hit.

Vi hjælper dig fra start til slut – Med vejledning om det rette antal fustager, fadølsanlæg og fadøls haner, evt. tilbehør, afhentning eller levering, glas, krus og meget mere.

Se vores billige priser på fadøl her!

Vi leverer altid fadølsanlæget

Skal I holde fest, og ønsker I kolde fadøl til jeres gæster, så har vi mange års erfaring med at rådgive jer om mængde og fadølsanlæg. Måske skal I kun bruge et fadølsanlæg og nogle få fustager fadøl, eller måske 4 fadølsanlæg og 50 fustager fadøl. Uanset hvad, så har vi erfaringen og kan rådgive jer om forbrug, og hvilket udstyr I skal bruge.

Når i lejer hos Centrum slipper i for alle de tunge løft, da vi altid leverer, opsætter, tester og afhenter lejede fadølsanlæg, udstyr og fadøls fustager efter brug.

Vi kan levere alle ugens dage, også i weekend, helligdage og aften. Vi leverer i hele Østjylland og omegn.

Skal det være Extra Cold…? Så se her

Ved at servere Heineken ved en temperatur mellem -3 og +1 grad forbliver øllet friskere og kombineret med Heinekens Star Serv sikrer, man at øllet smager friskt helt ned til sidste tår.

Forfriskning, Drinkability og sublim oplevelse hvilket gør at Heineken Extra Cold konceptet naturligvis fås til både fadøl og flaske øl – så Heineken altid kan serveres EXTRA COLD.

Hos Centrum Serviceudlejning vil vi optimere din fadøls oplevelse, med den bedste vejledning og service.

Findes der noget bedre end synet af en velskænket fadøl i den danske sommervarme…?

En velskænket ravgul fadøl, er det tætteste danskerne kommer på himlen om sommeren. En øl skal altid være velskænket, den bedste måde at opnå dette, er ved at leje et fadølsanlæg til festen. Intet er værre end en lunken dåse bajer fra Tyskland, eller endnu værre – hvad med en flaske øl, som har stået lidt i solen…!

Opnå den bedste fadøls smag med det rette udstyr…!

For at opnå den perfekte fadøls smag, handler det ikke kun om at investerer i den rette øl, det handler i lige så høj grad om at anvende det helt rette fadøls udstyr til opgaven, hvilket vi altid leverer hos Centrum Serviceudlejning.

Flere undersøgelser har vist at mere end 65% af de danske øldrikkere foretrækker en fadøl frem for en flaskeøl.

Depot Horsens

Hvordan skænker du den perfekte fadøl…?

 

Sådan skænker du den perfekte fadøl:

   1. Vælg det rigtige glas og sørg for at det er helt
   2. Skænk øllet i glasset med en vinkel på 45°
   3. Sørg for at hanen ikke rammer ned i øllet.
   4. Når glasset er 2/3 dele fyldt retter du glasset op
   5. Skumhovedet skal have en højde på 2
   6. Smag selv på den første velskænkede øl.

God fest herfra. 🙂

Book fadøl og Cocktail til festen her!

Prøv dem prøv dem…..før din nabo 🙂

Kan kun anbefale Centrum Serviceudlejning.
Fantastisk kundeservice og de ting man lejer er i tip top orden.
Aflevering og afhentning af de lejede ting gik som smurt.

Tina Hyldegaard • TrustPilot