Festlokaler, musiker, mad ud af huset og meget mere

Mangler du Festlokaler, musiker, band, mad ud af huset og meget mere. Her samarbejder vi kun med de bedste leverandører på markedet

Anvend lokaLE VIRKSOMHEDER TIL FESTEN

Lej en tjener til din fest eller arrangement

Søger du en professionel tjener til festen…?

Her hos Centrum Serviceudlejning hjælper vi også gerne med professionelt personale til dit arrangement. Vi har et kæmpe netværk af professionelle tjenere, som kan sørge for at dine gæster får en uforglemmelig oplevelse. Vores personale er altid smilende, da det skal være sjovt at yde en god service for kunderne. Vores vigtigste mission er, at at I skal have den bedste dag i jeres liv, hvor I ikke skal tænke på praktiske ting, men bare slappe af og nyde dagen med jeres venner, familie og med hinanden.

Servicecrew lej en tjener Horsens

ServiceCrew

Søndergade 4, 8700 Horsens

Service med hjertet!
ServiceCrew er et nyt frisk koncept til alle begivenheder, hvor der er brug for et smilende, venligt og serviceminded team.
 
ServiceCrew er et nyt frisk koncept til alle begivenheder, hvor der er brug for et smilende, venligt og serviceminded team. ServiceCrew er et team af piger, som med erfaring fra restaurantions- branchen er klar til at gøre dit arrangement til en succes og hjælpe til med alle de små praktiske ting, der har stor betydning for helheden.
 
Kontakt: Anne Simmenæs | anne@upfront-co.dk
 
Ring til Anne på 31 21 42 82
Anvend lokaLE VIRKSOMHEDER TIL FESTEN

Mad til festen – Få det leveret lige til døren

Mad ud af huset i Horsens, Vejle, Juelsminde, Odder og omegn.

Griffenfeldts Horsens

Bygaden 70, 8700 Horsens | Tlf.: 20 20 61 63

”Kokken ud af Huset” afholder fester, events og leverer mad til alle slags fester og lejligheder. I deres restaurant på Stensballegård, byder de velkommen til alle, både golfspillere og gæster i deres festlokaler, hvor fokus er god mad og service.

”Kokken ud af Huset” holder til i restauranten på Stensballegård Golfklub, hvor de har plads til mere end 100 spisende gæster og tager også imod større selskaber, og laver mad ud af huset. Du kan også hygge dig i baren, loungen eller på den store terrasse, hvor fra der er en fantastisk udsigt over Horsens Fjord og de grønne golfbaner.

Kontakt: Jimmy Bjerregaard | info@kokkenudafhuset.dk

www.griffenfelds.dk

Madbixen

Kærvej 4F, Egebjerg, 8700 Horsens | 75 62 10 12

Madbixen kan noget som ingen andre kan. Fra dit første opkald, til festen er slut, er du garanteret en behandling, du ikke finder ret mange steder i landet. Jesper og Schannie er, trods deres unge alder, et virkeligt garvet par, som både kan levere mad ud af huset, samt arrangere fester i deres egne lokaler i Egebjerg.

Hvis i vil have velsmagende, veltillavet og lækkert mad, anbefaler vi altid Madbixen.

Kontakt: Jesper og Schannie | Mail@madbixen.dk

www.madbixen.dk

Kokken ud af Huset

Bygaden 70, 8700 Horsens | 20 20 61 63

Kokken ud af Huset afholder fester, events og leverer mad til alle slags fester og lejligheder. Kokken ud af Huset holder til i restauranten på Stensballegård Golfklub, hvor de har plads til mere end 100 spisende gæster og tager også imod større selskaber og laver mad ud af huset.

Du kan også hygge dig i baren, loungen eller på den store terrasse, hvor fra der er en fantastisk udsigt over Horsens Fjord og de grønne golfbaner.

Kontakt: Jimmy Bjerregaard | info@kokkenudafhuset.dk

www.kokkenudafhuset.dk

Knud’s Pølsevogn

Vitus Berings Pl. 9, 8700 Horsens

Pølsevognen Vitus-Beringsplads servere kongerigets bedste pølser og brød. Pølsevognen er bedre kendt under navnet Knud’s Pølsevogn. I dag er pølsevognen ejet og drevet af Knuds datter Christine Christensen. 

Knud’s Pølsevogn kører også ud til private og virksomheder, for at serverer Danmarks bedste pølser. 

Kontakt: Christine Christensen | Tlf.: 22 43 82 48

Se deres FaceBook profil her

Oasen Mad & Oplevelser

Sognegårdsvej 3, 8700 Horsens | Tlf.: 75 60 12 11

I 1990 åbnede ægteparret Dorthe og Lars Larsen Café Oasen i midten af Horsens. Her serverede de mad og drikke for hele byen, indtil de i 2005 flyttede Oasen til Dagnæs Sognegård og relancerede caféen som en selskabsrestaurant.

Siden da har Dorthe og Lars sammen med deres dygtige personale sørget for, at folk fra Horsens og omegn har haft et hyggeligt sted at holde deres fester, møder og andre sammenkomster med god, ærlig mad og venlig betjening.

Kontakt: Dorthe & Lars. |

www.oasens-mad.dk
Restaurant Oasen mad ud af huset Horsens
Restaurant Smidt

Restaurant Schmidt

Egebjergvej 1, 8751 Gedved | Tlf.: 20 27 52 27

Kærlighed til gæster og gastronomi udgør grundstenen i Kristian’s forretning. Her føler gæsterne sig velkomne fra det øjeblik de træder ind ad døren, samtidig med at de nyder den gode mad og hinandens selskab

Lad jer endelige inspirere af de forskellige menuer, som rammer bredt og egner sig til mange forskellige anledninger. Hos Restaurant Schmidt er mulighederne mange, og kunne I tænke jer at holde festen i jeres private hjem eller i et forsamlingslokale, så bemander vi gerne køkkenet der.

Kontakt: Kristian Stig Schmidt. | kontakt@restaurantschmidt.dk

www.restaurantschmidt.dk
Anvend lokaLE VIRKSOMHEDER TIL FESTEN

Festlokaler i Horsens, Odder og omegn

Vi samarbejder med de bedste leverandører af festlokaler i Horsens, Odder, Juelsminde og omegn.

Vores samarbejdspartnere sætter alle stor pris på at levere den helt rigtige atmosfære til netop dit arrangement. Vi har udvalgt vores partnere omhyggeligt, så i altid får smukke og skønne omgivelser, når i anvender et af de steder vi anbefaler. Herunder finder i brugbare oplysninger vedr. festlokalerne samt andre nyttige oplysninger.

Om I skal danse helt til den lyse morgen, holde konfirmation, barnedåb, bryllup, den runde fødselsdag, jubilæet eller den lille intime fest, så råder vores dygtige partnere i Horsens, Gedved, Odder og omegn over flotte og fleksible festlokaler.

Spejderhytten Wigwam

Silkeborgvej 37, 8700 Horsens

Spejderhytten Wigwam er placeret i et dejligt ugenert naturområde i udkanten af Horsens.

Hytten har 72 sovepladser, stort køkken, et mødelokale med plads til 80 personer og en 300 kvadratmeter stor flisebelagt aktivitetssal. Dette gør hytten og omgivelserne velegnet til mange former for arrangementer så som bryllup, konfirmation, fødselsdage og lignende.

Kontakt: Jesper Boldsen | jesper@erikmenvend.dk

www.wigwam.dk

Uldrupgaard Festlokaler

Vadsmøllevej 30, 8300 Odder | Tlf: 51 86 42 45

Uldrupgård blev opført mellem 1802 og 1838 af Heinrich Reventlow som var indehaver af Åkær gods på daværende tidspunkt. Uldrupgård (Schäfergården) er et unikt og enestående bygningsværk – faktisk det eneste af sin art – beliggende i de fredede Uldrup Bakker mellem Horsens og Odder. Gården er nyistandsat i år 2000 og modtog efterfølgende Europa Nostra prisen. Den historiske ejendom udlejes til bl.a. bryllupper, konfirmationer, barnedåb, fødselsdage, receptioner, firmafester, familietræf, jubilæum, konference og naturskole. Det foregår i respekt med naturen og de naturskønne omgivelser og i en helt speciel atmosfære.

Kontakt: Jytte og Flemming | lapp@post.tele.dk 

www.lapp-denmark.dk
Blomster til festen

Blomster og Brudebuketter i Horsens

Vores samarbejdspartner skaber brudebuketter til alle slags bryllupper. Det at have den rigtige brudebuket kan være med til at gøre denne specielle dag endnu mere spektakulær. Inden for brudebuketter findes der en række stilarter, som en brudebuket kan falde ind under, afhængigt af temaet, formen og typen af blomster. Lars og Per hjælper dig med at bestemme, hvilken stil der supplerer din kjole og ceremoni bedst.

Bertelsen Blomster

Friske varer, god service og fokus på kundens ideer, behov og ønsker. Bertelsen Blomster, drives og ejes af Lars Bertelsen, som er uddannet blomsterdekoratør og florist.

Lars har i mange år kreeret blomster oplevelser til store og små begivenheder i menneskers liv i forskellige blomsterbutikker i Horsens-området. Med sine erfaringer i bagagen forstår Lars Bertelsen at spore sig ind på den enkelte kundes stil og tanker.

Kontakt: Lars Bertelsen & Per Ulmer | lars@bertelsenblomster.dk 

www.bertelsenblomster.dk
DIVERSE FESTUDSTYR

Lej køletrailer, vildmarks bad, m.m.

Mangler du en køletrailer, til at holde dine madvarer og dine drikkevarer kolde, til din næste havefest, forsamlingshusfest eller andet, så ring og hør om traileren er ledig.

Lej en køletrailer

H2 Dining ApS

Hos H2 Dining har vi en køletrailer vi typisk tager med ud til diverse arrangementer. I de perioder hvor vi ikke selv bruger den lejer vi den gerne ud.

Så mangler du en køletrailer, til at holde dine madvarer og dine drikkevarer kolde, til din næste havefest, forsamlingshusfest eller andet, så ring og hør om traileren er ledig.

Kontakt: Henrik Lange for mere info | h2dining@gmail.com

www.h2trailerudlejning.dk

Mad til festen, selskabslokaler og festlokaler

Her på siden har vi samlet alle vores samarbejdspartnere, som tilbyder, mad ud af huset, blomster, festlokaler og selskabslokaler. Er du på udkig efter et lokale til din næste fest, er du derfor kommet til det rette sted. Hos Centrum Serviceudlejning handler og støtter vi lokalt. Lokalerne vores samarbejdspartnere tilbyder, varierer i størrelse, beliggenhed og pris, og der er derfor noget for enhver smag. 

Lad os hjælpe med alt til privat eller firma arrangementer

Om du søger festtelte til privat- eller firmaarrangementer, har vi helt sikkert en løsning, som passer til dig. 
Centrum er blandt Danmarks bedste leverandører af teltudlejning og festudlejning i alle afskygninger af fester og events i Horsens, Vejle, Juelsminde og omegn.

Kontakt os på 75 62 24 80