Festpakke til konfirmation

Hvis I ikke selv har nok service til alle gæsterne, kan I leje det og meget mere her hos os. Vi udlejer telte, borde, stole, duge, servietter, bestik, tallerkener, glas og porcelæn – og I behøver ikke engang selv, at tænke på opvasken, hvis i vælger at leje service inklusiv opvask. Alt vores servicerengøres og efterses iøvrigt inden hver eneste udlejning, så i er 100% sikre på rent service hver gang.

Hvis i vælger at leje vores service og tilvælger opvask, skal I blot skrabe madrester af og placere servicen i bakkerne igen. Så sørger vi for at klare opvasken.

Teltgulv, gasvarmere, belysning, slushice maskiner, fadølsanlæg og køleskabe er også nogle af de ting I kan leje hos os, så I får den perfekte konfirmationsfest i jeres have.

 

Priseksempel telt til 50 personer

Herunder kan I se et eksempel på at leje telt, service, borde og hvide plaststole til 50 personer. (Stolene kan evt. opgraderes til stofstole) Priser er eksklusiv evt. transport.

Festudlejning Horsens

Huskelisten til konfirmation

Det er nok ikke en helt dum idé, at lave en huskeliste til din konfirmation. Det er jo en kæmpe fest, hvor du skal have styr på rigtig mange ting. Men bare rolig, for vi har nemlig en huskeliste klar til dig med de 20 vigtigste ting, som du skal huske i dine forberedelser. Du kan tilføje eller fjerne punkter på listen, så den matcher præcis med de ting, som du skal huske til din konfirmationsfest.

Konfirmationskjolen eller buksedragten

Lad os starte med noget af det vigtigste. Nemlig, hvad du skal have på. De fleste piger køber deres konfirmationskjole eller buksedragt i løbet december og januar, så det er måske nu, at du skal slå til.

Undertøj

Husk ikke at tage et farvet sæt undertøj på under din konfirmationskjole eller buksedragt. Køb et par underbukser og en BH i hudfarvet, så folk ikke kan se dit undertøj igennem dit outfit. 

Konfirmations jakke

Find en jakke der passer til dig og din kjole, som du kan have på til og fra kirken, og hvis du føler dig kold. Der er mange forskellige jakker, som du kan vælge mellem, f.eks. en cowboyjakke, en cardigan, et sjal eller en blazer.

Konfirmationssko

Dine konfirmationssko er med til at definere dit outfit. Så gå efter din stil, og vælg dem du føler dig mest tilpas i. Er du stadig i tvivl om, hvilke du skal vælge, så læs vores skoguide.

Blå mandag tøj

Husk at få styr på, hvilket tøj du skal have på, når du og din klasse skal holde Blå Mandag. Tag på shoppingtur med din mor eller dine venner og veninder, og finde det perfekte outfit sammen.

Smykker

Fuldend dit look med ringe, armbånd, halskæder, øreringe og hårbånd. Har du et smykke, der betyder meget for dig, eller nogle smykker der bare passer vildt godt til dit look, så husk at få dem på.

Hår og make up

Det skal jo sidde snorlige, når du skal have sat hår og lagt makeup til din konfirmation. Find evt. inspiration til, hvordan dit hår og makeup skal være på de sociale medier så som Facebook, Instagram og Pinterest

Ønskelisten

Lav en ønskeliste, så dine gæster ikke er et sekund i tvivl om, hvad du godt kunne tænke dig i konfirmationsgave. Mangler du gode gaveønsker?

Gavebordet

Det er rart at have et gavebord, hvor du kan samle gaverne, som dine gæster har med til dig. Husk at skriv ned, hvilke gaver der er fra hvem, så du ikke bliver i tvivl, når du efterfølgende skal skrive takkekort.

Kæmpe TAK herfra.

Vi har hele vejen igennem haft en fantastisk kommunikation med Louise. Nærmest få minutter efter at have sendt rettelser til vores ordre, kommer der en mail med opdateret ordrebekræftelse, og alle spørgsmål er blevet besvaret hurtigt.

Line Rasmussen

Fremragende service!

De kom endda med ekstra fadøl da vi løb tør i løbet af aftenen. Altid hurtige svar og klar på ændringer i ordren nærmest indtil dagen inden.

Anna Rye Pedersen

Super service.

Godt informations niveau og flink personale både i telefonen men også vedkomne som leverede det lejede. Fra os lyder en stor tak for hjælpen i forbindelse med leje af udstyr til konfirmation.

Mette
Servering ved konfirmation

Servering ved konfirmation

Når i skal afholde konfirmation hjemme i haven, kan det være en rigtig god ide at hyre et par unge mennesker, til at sørge for at der bliver sat mad på buffeten, fyldt vin i glassene, beskidte tallerkener ryddes af, samt andre forefaldende opgaver. Skriv evt. en liste over hvad i forventer at de skal gøre, så i ikke sidder og undre jer over, hvorfor de ikke lige har fyld vand i kanderne olign.

TO DO LISTE SERVERING:

Sætte mad på buffet, fylde drikkevarer i køleskabet, afrydder bordene, komme ind med sange, oprydde i køkkenet ect.

Konfirmand med fadølsanlæg

Konfirmation og fadølsanlæg

Til en konfirmation, kan i sagtens vælge at have et fadølsanlæg med ved festen. Det er en rigtig god måde at sætte gang i festen fra starten, da alle vil samles oppe omkring anlægget så snart de ankommer. Lej evt. også et par caféborde, som kan stå rundt om anlægget, da man dermed får gang i snakken blandt gæsterne.

COCKTAIL DISPENSER:

Til vores egen datters konfirmation i 2022, havde vi også blandet et par cocktails, som vi satte på fadøls baren. Det skal dog siges at denne konfirmation, blev afholdt en Lørdag, i stedet for på konfirmationsdagen, da hun syntes at gæsterne skulle give den gas efter maden.