Teltudlejning i Løsning og Vejle

Her hos Centrum er du som kunde altid i fokus, mangler I ekstra plads, er det lige præcis her at telte kan redde din fest, Her hos os tilbyder vi leje af telte, borde og stole, samt alt muligt andet, så som duge, servietter, festartikler og meget mere. siv opstilling og nedtagning efter festen.

Teltpakke kan Også leveres i Løsning og Vejle

Billig Teltpakke med borde og stole

Vi tilbyder lige nu en teltpakke inklusiv borde og stole til 54 personer inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Så der kan gøres meget her for små midler. For et tillæg kan i også få gulv i teltet, se prisen på leje af gulv her.

Leveringspriserne finder i her.

Teltpakke til 54 personer

Indhold af vores teltpakke:

  • 1 6 x 9 meter festtelt.
  • 54 Plastik stole.
  • 9 180 cm. Klap borde i grå plastik.
  • Prisen er inklusiv Opstilling og
  • Prisen er eksklusiv
Se prisen her!
Teltpakken er inklusiv 6 x 9 meters telt

Hvor stort er et festtelt?

Vores telte er alle 6 meter i bredden og kan bestilles i en længde fra 3 meter og helt op til 45 meter i længden (i 3 meter intervaller). Det er en selvfølge, at vores telte er certificerede og gennemgået efter hver eneste udlejning.

Som en tommelfingerregel, skal vi mindst have en halv meter rundt om hele teltet, for at det kan opstilles hvilket betyder minimum 7 meter i bredden, samt din ønskede længde plus 1 meter.

Vi er altid klar til at give et godt tilbud, hvad end det er små eller store arrangementer. Se også her hvordan du undgår kondens i teltet.

Book et festtelt nu!

Gode råd til dig der skal leje telt i Vejle, Løsning og omegn.

Lad os hjælpe dig med at vælge den helt rigtige størrelse af telt til netop din fest. Her på siden finder du gode råd og vejledning til din næste telt fest.

Vores teltudlejning dækker hele Østjylland, så hvad end du bor i Horsens, Vejle, Løsning, Juelsminde eller omegn, så kan vi sagtens hjælpe dig ved festen. 

Hvor stort et telt skal jeg bestille til festen?

En god tommelfingerregel er at du skal bruge 1 m2 pr. person i teltet, hvis i sidder ved aflange borde. Hvis i vil sidde ved runde borde, skal i ca. bruge 1,5 m2 pr. person i teltet. Husk at beregne ekstra plads til buffet, gavebord, scene, musiker og evt. dansegulv.

Hvornår bliver teltet opstillet?

Hvis i skal holde fest i weekenden, vil teltet typisk blive opstillet Onsdag eller Torsdag i samme uge, så i har god tid til at gøre teltet fint, og pynte op. 

Hvornår bliver teltet nedtaget efter festen?

Vi nedtager teltet igen tidligst dagen efter festen, over middag. Men alt dette aftaler vi nærmere inden vi opstiller.

Er der gulv i teltet?

Det er helt op til jer, vi monterer gerne et gulv i teltet, hvis i skal holde feste3n på en græsplæne, anbefaler vi jer altid at få monteret et gulv i teltet, da det mindsker risikoen markant for kondens i teltet. Gulvet er et gråmønstret plastgulv, der klikkes sammen. Det er det nyeste inden for teltgulve, og meget nemt at arbejde med.

Skal der varme i teltet?

Det er helt op til dig, men husk at det godt kan blive køligt om aftenen, selv på en varm sommer dag.

Har du spørgsmål…?

Kontakt os på 75 62 24 80

Top klasse

Har lejet telt, borde og stole hos dem 2 gange og begge gange har alt været top klasse. Det er super fedt at man ikke selv behøver at bøvle med at stille telt op og pille ned igen. Jeg vil på det varmeste anbefale Centrum service udlejning.

Tom A.