Lej en Soundboks hos Centrum i Horsens

En Soundboks er skabt til at spille ekstremt højt, hvilket betyder at den holder til selv de vildeste fester og spiller i timevis. Soundboks 2 er en batteridrevet fest højtaler med indbygget Bluetooth. Med et lydniveau der er højt nok til 100 dansende mennesker og batteritid på 40 timer, er Soundboks den perfekte løsning ved enhver festlig lejlighed.

Soundboks udlejning horsens

Lej en Soundboks 3 her billigt

Soundboks er den mest solide højtaler på markedet, og så er den endda udviklet i lille Danmark af 3 unge fyre der manglede en højtaler til deres CAMP på Roskilde Festival.

Soundboks blev stiftet af de tre unge danske festival gængere, Jesper T. Thomsen, Christoffer Nyvold og Hjalte Emilio Wieth, som efter at have finkæmmet markedet stadigvæk ikke kunne finde en ordentlig batteridrevet højttaler, de ville være bekendt at tage med på festival. Så de byggede deres egen. De har brugt så meget kærlighed på at bygge den, hvilket du hører med det samme.

Denne højtaler er skabt helt fra bunden til at spille ekstremt højt, samt holde til selv de vildeste fester og spille i timevis. Og det gør den til perfektion og er derfor altid anbefalet af os.

Alt i service til festen

Udlejning af Soundboks Highlights

  • Soundboks er et batteridrevet lydbæst med indbygget Bluetooth
  • Kan spille ufatteligt højt for en batteridrevet højttaler.
  • Batteriet giver op til 40 timers musik.
  • Indbygget Bluetooth for trådløs musikafspilning.
  • Der medfølger lader.
  • Der medfølger ikke et ekstra batteri.
Soundboks Leje!

Vi kræver ikke noget depositum på leje.

Info om soundboks

40 timers trådløs musik afspilning

Soundboks 2 er en voldsom batteridrevet trådløs højttaler med indbygget Bluetooth. Den præsterer lydniveauer på niveau med en rockkoncert i første række og kan spille i op til 40 timer på ét batteri. Højtaleren er bygget til at klare de vildeste fester. Den holder både til regn, sne, øl og ekstrem varme og kulde. Den enormt solide konstruktion i krydsfiner og metal gør, at den kan tage alle tæsk, uanset om den bliver væltet, tabt eller kørt over af din nabo.

Soundboks er skabt til fest.

Hvad er Bluetooth?

Bluetooth er opkaldt efter den gamle viking konge af Danmark; Harald Blåtand. Han var bl.a. anerkendt for sine diplomatiske evner med at få forskellige parter til at kommunikere og handle

sammen. Navnet er dermed et symbol på Bluetooth-teknologiens formål: En fælles kommunikationsstandard på tværs af platforme.

Personligt er vi store Bluetooth fans, og heldigvis er alt det gamle udstyr vi alle havde med besværlige kabler osv. efterhånden skiftet ud. En del Bluetooth udstyr kan styres via app’s på mobiltelefoner, og den har de fleste af os jo altid i lommen alligevel.

Leje af musikanlæg og lydanlæg

Vi udlejer Musikanlæg, PA anlæg, Jukebox, Lysanlæg, røg maskiner, snemaskiner, samt alt muligt andet til din næste fest. Når du lejer hos Centrum Serviceudlejning, er du altid sikret den højeste kvalitet. Se priserne lige her på siden. Vores helt nye bluetooth lydanlæg kan spiller salen op for rigtig mange mennesker, med de kraftige indbygget forstærkere.

Lej en jukebox

Vi samarbejder med nogle af landet bedste indenfor lyd og lys, vi har ikke selv en jukebox som du kan leje hos os, men vi kender igennem vores store netværk, de helt rette leverandører heraf.

Vi stræber efter at give dig mere end lyd, lys, scene og av-løsninger. Vi har en holdning til, hvordan vi giver dig den bedste løsning til dit næste event, og vi sætter vores erfaringer og know how i spil, for at du får den mest kompetente professionelle proces og personlige service.

Står du og mangler en projektor?

Står du og mangler en projektor? Og hvilken en skal du vælge til dit arrangement? Her kender vi også de helt rette leverandører, som kan hjælpe dig både med enkelte dele og pakkeløsninger.

Kontakt os på 75 62 24 80