Billig teltudlejning i Århus, Skanderborg m.fl.

Billig levering tur/retur fra Horsens til omegnen. Når du bestiller teltudlejning hos Centrum Serviceudlejning, er du sikret professionel rådgivning hele vejen. Vi har mange års erfaring og ved hvad der skal til, for at I får et brag af en fest.

Vi tilbyder udlejning af telte i den absolut flotteste kvalitet og stand, vores teltudlejning kan og vil med garanti imponerer dine gæster ved festen.

Vigtig viden om telte, samt krav til plads

Teltstørrelse Teltets areal Maksimalt antal personer Antal personer ved runde borde Pladsbehov (minimum)
6×3 meter 18 m2 op til 18 personer op til 12 personer 7×4 meter
6×6 meter 36 m2 op til 36 personer op til 24 personer 7×7 meter
6×9 meter 54 m2 op til 54 personer op til 36 personer 7×10 meter
6×12 meter 72 m2 op til 72 personer op til 48 personer 7×13 meter
6×15 meter 90 m2 op til 90 personer op til 60 personer 7×16 meter
6×18 meter 108 m2 op til 108 personer op til 72 personer 7×19 meter
6×21 meter 126 m2 op til 126 personer op til 84 personer 7×22 meter
6×24 meter 144 m2 op til 144 personer op til 96 personer 7×25 meter
Lej et telt inklusiv opstilling og nedtagning

Billig teltudlejning til private og erhverv

Her hos Centrum Serviceudlejning tilbyder vi udlejning af festtelte til Danmarks bedste priser. Vi leverer rigtig mange telte til både private og erhverv. Det er vores tanke, at det ikke behøver at være dyrt at leje et telt og invitere gæster hjem til en fest i sin egen have. Vores priser er altid inklusiv opstilling og nedtagning af teltet, samt rengøring af teltet. Så når du har lejet festteltet hos os, kan du altid stole på at få leveret et rent og flot telt, med et dansk talende og festligt service team, som altid vil dig det bedste. Vi tilbyder også festpakker, så der er styr på både telt, borde, stole, gulve, varmeovne og lyskæder til teltet. Alle teltene er i hvid PVC dug.

lej festtelt i århus og skanderborg

Leveringspris for festtelte i Århus

Hvis du bor i Århus, skal du betale 25 kr. pr. kilometer, hvilket betyder at hvis du bor 60 kilometer væk fra Bollervej 131 i Horsens, kommer du til at betale en samlet pris tur/retur på kun 1500 kr. for leveringen. Alle vores telte er selvfølgelig certificerede efter dansk lovgivning. Vores telte leveres med bondegårds vinduer, som giver en hel speciel stemning ved festen. Ud over telte, kan vi også tilbyde en masse andet lækkert tilbehør og udstyr til festen, så som antracitgrå plast gulv der følger underlaget; varmeblæsere, lyskæder, fadølsanlæg og fadøl fra Royal Unibrew, samt meget mere.

Se vores priser på telt leje her!
Slip for bøvlet med teltleje

Vores teltudlejning er altid inkl. opsætning og nedtagning af telt

Hver eneste gang du lejer et telt hos os, er prisen altid inklusiv opstilling og nedtagning efter festen. Alt rengøres efter hver fest, hvilket er din garanti for de smukkeste telte på markedet, hver eneste gang. Centrum Teltudlejning i Århus, Odder og Skanderborg m.fl.,er dit sikre valg til festen. Tror du ikke på os, så google os på Trustpilot, hvor vi er meget stolte af den fine score, vores kunder har givet os. Alle vores telte er 6 meter i bredden, samt 3 meter pr. fag. Udover det så kan vi nemt bygge flere telte sammen, så I bestemmer selv, hvor stor festen skal være. Så hvad end det er den helt store byfest eller firmafest, eller det blot er en lille hyggelig sammenkomst mellem de nærmeste, så kan Centrum Teltudlejning i Skanderborg, Odder og Århus, altid finde den absolut bedste løsning, for netop din fest.

En god oplevelse ved din næste fest med garanti

Ring på 75 62 24 80 eller skriv på info@cese.dk for en uforpligtende snak, om hvordan vi kan gøre din fest til en rigtig god oplevelse for både dig og dine gæster. Så mangler du telt, fadøl eller festudlejning i Odder, Skanderborg eller Århus, og alle andre steder, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Lige som vi har gjort for så mange andre.

Lej festtelt til dit arrangement

Lej festtelt hos Centrum. Husk at vi også udlejer blandt andet service, duge og køleskabe. Det bliver mere og mere udbredt at holde sin fest hjemme i privaten, så man har mere tid til at hygge om sine gæster. Det er uanset om du skal holde fødselsdagsfest, bryllup, barnedåb, konfirmation, studenterfest – eller bare en god havefest.

Book et partytelt til festen i dag!

Bordudlejning – Cafe borde udlejes

Når du lejer borde og stole, eller andet hos Centrum, kan vi med vores mange års erfaring også hjælpe med bordopstilling, opdækning med service, duge og servietter til din næste fest eller arrangement. Hvad end det drejer sig om fødselsdage, bryllupper, konfirmationer, events eller alt muligt andet, så finder du et stort udvalg hos os, som kan dække dit behov.

En total service-oplevelse fra start…

En total service-oplevelse fra start til slut. Der var styr på mine ordre og al opsætning og nedtagning af telt blev gjort for os.

De gik et ekstra stykke i forhold til at opfylde vores ønsker og forespørgsler.

Janne Poulsen