Teltudlejning Horsens – Vores telte kan skabe festen

Mangler du et smukt telt til din næste fest i Horsens? så se lige her. Vores telte ser ALTID ud som om de er helt nye. Mange af vores kollegaer i branchen mener at det ikke kan lade sig gøre at holde teltene så fine som nye igennem en hel sæson – Dette er ikke sandt.

Det kræver dog knofedt efter hver eneste udlejning. Lejer du telt til festen hos Centrum, er du garanteret de smukkeste telte, hver eneste gang. I bunden af siden kan du finde flere gode råd ved teltleje.
Teltudlejning i Horsens, Vejle, Århus, Juelsminde m.fl.

Centrum Serviceudlejning

Landets bedste teltudlejer ifølge trust pilot

Vi tilbyder teltudlejning til netop din fest. Vores flotte hvide festtelte leveres i en slidstærk god kvalitet, med bundrammer der stabiliserer hele teltet. PVC dugen rengøres grundigt efter hver eneste fest.

Lej gulv til vores festtelte her

Lej dit gulv til telt, partytelt mm. og få en endnu bedre oplevelse i festteltet med et stabilt underlag. Gulvet giver en bedre varme i dit telt, da fugt og kulde fra græsplænen holdes ude. Derudover giver et teltgulv en flot og professionel finish. Du kan leje teltgulv samtidig med leje af telt.

I nogle tilfælde kan det godt lade sig gøre at holde fest i telt uden gulv, men et teltgulv gør ofte det hele lidt lettere – og så skåner et godt teltgulv din græsplæne.

Gulv udlejes til telt

Når du lejer et gulv hos Centrum Serviceudlejning, så får du et teltgulv af højeste kvalitet. Det er nemt at samle gulvet – selv af én person. Du behøver ingen værktøj og besværligt udstyr for at samle vores teltgulve. Dine gæster vil elske dig for at have tænkt på deres komfort, med et gulv i teltet – ikke mindst dem, der har taget de høje hæle på. 

 

festtelt og partytelt udlejes i horsens

Da det kan være yderst risikabelt at stole på vejrguderne – især når der skal være fest, udstilling, bryllup, byfest, konfirmation, festival eller andet, anbefaler vi altid at i holder arrangementet i et telt, så løber i ingen risiko mht. vejret. Har du lyst til at se billeder af vores mange udlejnings telte så følg os på vores Facebook side.

Book festteltet i god tid..! book det her

Hvor stort et telt til 50 personer?

Når du skal finde ud af, hvor stort teltet skal være til festen, kan du regne med 1 kvadratmeter per gæst. Og så skal du tænke over, om der derudover skal være plads til buffet eller dansegulv. Det anbefales, at teltet er minimum 1 kvadratmeter per person, hvis I skal sidde komfortabelt. Derudover kommer plads til buffet, bar, band o.lign.

Find din teltstørrelse her – Hvor mange m2 pr. person

Hvis I skal side ved almindelige aflange borde med en normal stol anbefaler vi som teltudlejer, at man beregner 1 m2 pr. person i partyteltet. Derudover skal man beregne plads til bar, bord til buffet eller til et bord til gaver, lydanlæg eller andet inventar i teltet.

Aflange borde beregn 1 m2 pr. person

Skal I derimod side ved runde borde til jeres fest, bør i beregne minimum 1,5 m2 pr. spisende gæst + plads til bar, buffet, lydanlæg og andre festligt udstyr i partyteltet. Det er derudover en god idé, kun at bruge runde borde ved telte der er minimum 6 meter i bredden. Det sikre nemlig, at det er nemmere at komme rundt i partyteltet når dine gæster skal til og fra deres sideplads. Alle vores telte er minimum 6 meter bredde.

Runde borde beregn 1,5 m2 pr. person

Lej et party telt her

Party telte udlejes til enhver festlig lejlighed i Horsens og omegn

Centrum Serviceudlejning drives af et hold af medarbejdere, som har mange års erfaring med festplanlægning og teltudlejning. Vi forstår vigtigheden af høj kvalitet og personlig service ved levering, opsætning og nedtagning af festtelte. Vi har et stort udvalg af festtelte, og vi kommer flere dage før festen og opstiller, så i har god tid til at pynte teltet op. Med et stort udvalg af udlejningstelte, sikre vi dig frihed, til at vælge den løsning som passer dig bedst. 

Se vores udvalg af festtelte!
Teltudlejning inklusiv opstilling – EN FANTASTISK SERVICE

Vi opstiller teltet ved dit arrangement

Hos Centrum er ingen opgave for lille eller stor, og vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god og behagelig oplevelse. Vores målsætning er, at levere et tilfredsstillende arrangement for dig og dine gæster.

For os er det lige meget, om du lejer et glas, eller møbler til 1500 personer, kvaliteten skal altid være i orden. Hos os er kunden i centrum hver eneste gang, og vi er altid behjælpelige med at skaffe alt, der skal bruges til festen, til lige netop dit arrangement.

Se hvordan du undgår kondens i teltet her!

Vi har de smukkeste telte i kongeriget

Siden 2016 har vi opbygget et stort udvalg af telte til enhver form for festlig lejlighed, hvad end i skal afholde Barnedåb, Bryllup, Fødselsdag, Studenterfest, Oktoberfest, Vejfest, Familiefest, Konfirmation eller andet, så er det altid super hyggeligt med et festtelt fra Centrum.

Vores telte leveres altid inklusiv opstilling og nedtagning efter festen, hvilket betyder at du slipper for alt det hårde arbejde ved en teltfest. Lejer du telt med gulv, lægger vi selvfølgelig også dette ud, som du ønsker det. Se også vores store udvalg af borde og stole her. Når du holder fest i haven, er der et par ting du skal huske. Se blandt andet her hvordan du undgår kondens i teltet. Gulv til telt samt meget mere, kan vi selvfølgelig også levere sammen med vores teltudlejning.

Vi kan varmt anbefale udlejning af telte med gulv

Med et gulv i teltet, sikrer du et skrid fast og mere stabilt underlag, samtidigt giver det lidt ekstra “luksus” til festen – når ikke man bare skal gå på græsset. Gulvet hjælper også med at holde lidt på varmen, da kulde og evt. fugt ikke trænger så nemt op. Gulvet følger det underlag det er lagt ud på, så det er en forudsætning at underlaget er plant for at få det bedste resultat.

Kombinerer du gulvet med noget varme i teltet, får du et rum, som du kan bruge ud på de sene aftentimer, selvom det er køligt udenfor. Varmekilderne sikrer en behagelig temperatur for gæsterne og gulvet sikrer at varmen ikke bare forsvinder væk, ned i jorden.

Vi er eksperter i fester, så bare roligt, vi skal nok vejlede dig.

Se hele vores udvalg her!

Altid mega god service

Altid mega god service.
Vi bruger jævnligt Centrum Serviceudlejning, som levere til ug.
Derudover er det fantastisk at man kan få service vasket op.

Fit & Sund Horsens • TrustPilot