Teltudlejning Horsens – Vores telte kan skabe festen

Mangler du et smukt telt til din næste fest i Horsens? så se lige her. Vores telte ser ALTID ud som om de er helt nye. Mange af vores kollegaer i branchen mener at det ikke kan lade sig gøre at holde teltene så fine som nye igennem en hel sæson – Dette er ikke sandt.

Det kræver dog knofedt efter hver eneste udlejning. Lejer du telt til festen hos Centrum, er du garanteret de smukkeste telte, hver eneste gang. I bunden af siden kan du finde flere gode råd ved teltleje.
Teltudlejning i Horsens, Vejle, Århus, Juelsminde m.fl.

Centrum Serviceudlejning

Landets bedste teltudlejer ifølge trust pilot

Vi tilbyder teltudlejning til netop din fest. Vores flotte hvide festtelte leveres i en slidstærk god kvalitet, med bundrammer der stabiliserer hele teltet. PVC dugen rengøres grundigt efter hver eneste fest.

Lej et party telt her

Party telte udlejes til enhver festlig lejlighed i Horsens og omegn

Centrum Serviceudlejning drives af et hold af medarbejdere, som har mange års erfaring med festplanlægning og teltudlejning. Vi forstår vigtigheden af høj kvalitet og personlig service ved levering, opsætning og nedtagning af festtelte. Vi har et stort udvalg af festtelte, og vi kommer flere dage før festen og opstiller, så i har god tid til at pynte teltet op. Med et stort udvalg af udlejningstelte, sikre vi dig frihed, til at vælge den løsning som passer dig bedst. 

Se vores udvalg af festtelte!
Teltudlejning inklusiv opstilling – EN FANTASTISK SERVICE

Vi opstiller teltet ved dit arrangement

Hos Centrum er ingen opgave for lille eller stor, og vi lægger stor vægt på, at vores kunder får en god og behagelig oplevelse. Vores målsætning er, at levere et tilfredsstillende arrangement for dig og dine gæster.

For os er det lige meget, om du lejer et glas, eller møbler til 1500 personer, kvaliteten skal altid være i orden. Hos os er kunden i centrum hver eneste gang, og vi er altid behjælpelige med at skaffe alt, der skal bruges til festen, til lige netop dit arrangement.

Se hvordan du undgår kondens i teltet her!

Vi har de smukkeste telte i kongeriget

Siden 2016 har vi opbygget et stort udvalg af telte til enhver form for festlig lejlighed, hvad end i skal afholde Barnedåb, Bryllup, Fødselsdag, Studenterfest, Oktoberfest, Vejfest, Familiefest, Konfirmation eller andet, så er det altid super hyggeligt med et festtelt fra Centrum.

Vores telte leveres altid inklusiv opstilling og nedtagning efter festen, hvilket betyder at du slipper for alt det hårde arbejde ved en teltfest. Lejer du telt med gulv, lægger vi selvfølgelig også dette ud, som du ønsker det. Se også vores store udvalg af borde og stole her. Når du holder fest i haven, er der et par ting du skal huske. Se blandt andet her hvordan du undgår kondens i teltet. Gulv til telt samt meget mere, kan vi selvfølgelig også levere sammen med vores teltudlejning.

Vi kan varmt anbefale udlejning af telte med gulv

Med et gulv i teltet, sikrer du et skrid fast og mere stabilt underlag, samtidigt giver det lidt ekstra “luksus” til festen – når ikke man bare skal gå på græsset. Gulvet hjælper også med at holde lidt på varmen, da kulde og evt. fugt ikke trænger så nemt op. Gulvet følger det underlag det er lagt ud på, så det er en forudsætning at underlaget er plant for at få det bedste resultat.

Kombinerer du gulvet med noget varme i teltet, får du et rum, som du kan bruge ud på de sene aftentimer, selvom det er køligt udenfor. Varmekilderne sikrer en behagelig temperatur for gæsterne og gulvet sikrer at varmen ikke bare forsvinder væk, ned i jorden.

Vi er eksperter i fester, så bare roligt, vi skal nok vejlede dig.

Se hele vores udvalg her!

Altid mega god service

Altid mega god service.
Vi bruger jævnligt Centrum Serviceudlejning, som levere til ug.
Derudover er det fantastisk at man kan få service vasket op.

Fit & Sund Horsens • TrustPilot