Leje af duge og servietter i stof inklusiv rens

Lej duge i alle størrelser til runde borde, duge til café borde eller standard 220 cm. Her hos Centrum kan du leje stofduge og stofservietter til dit arrangement, næste gang du skal holde fest. Bruger du også kun duge enkelte gange om året, eller er du i en virksomhed, som skal bruge duge til et arrangement? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vi tilbyder udlejning af stofduge og servietter, til ethvert festligt arrangement.

Derudover er vores duge rigtig flotte. Vi har et stort udvalg. Udvalget af duge kan du se og føle i butikken på Bollervej 131 i Horsens.

LEJ STOFDUGE INKLUSIV RENS EFTER FESTEN

Vi har mange forskellige mål på stofduge, og prisen er altid inklusiv vask.

Det eneste du altså skal gøre er, at ryste dem inden tilbagelevering.
Vi har 10 forskellige nuancer forskellige farvet stofduge. De klassiske hvide, og den elegante creme hvide dug. Længder i 185 cm. De mest gængse er 220 cm. Med en bredde på 1,40 m. Dugenes farver & kvalitet kan du se i vores butik som har åben hver Mandag, Onsdag & Fredag. Se vores adresse her.

Duge til runde borde findes i hvid og creme farvet. størrelsen er 220 x 220 cm. (Så de passer på borde ned til Ø150 cm.) Duge til café borde findes i hvid farve med mål på 140 x 140 cm.

Kvalitets duge TIL ETHVERT FORMÅL

Udlejning af duge og servietter

Fest duge
Leje af duge
Leje af runde duge
Stofduge i forskellige farver
Stofduge til runde borde
(De findes ikke i runde mere, men 220 x 220 cm.)
Duge til café borde

Med en stofdug får du mere dug for pengene. Se mere i butikken. Lej duge hos Centrum i Horsens, når du skal være hurtig klar til din gæst.

Se vores standard udvalg her!
Hvad koster det at leje en stofdug?

Pris på leje af stofduge og stofservietter

Lejepriser er inklusiv rens efter festen, eksklusiv levering.

Leje af 50 x 50 cm. Hvide Stof Servietter
Pris pr. stk.: 7,00 kr. inkl. moms og rens

Leje af 140 x 140 hvide stofduge (café borde)
Lejepris pr. stk.: 52,00 kr. inkl. moms og rens

Leje af 140 x 180 stofduge (Fås i hvide, Creme, Blå, Grøn, Rød, Bordeaux)
Lejepris pr. stk.: 52,00 kr. inkl. moms og rens

Leje af 140 x 220 stofduge (Fås i hvide, Creme)
Lejepris pr. stk.: 58,00 kr. inkl. moms og rens

Leje af 180 x 180 hvide stofduge (Til runde borde Ø120 til Ø140)
Lejepris pr. stk.: 95,00 kr. inkl. moms og rens

Leje af 204 x 204 hvide stofduge (Til runde borde Ø150 til Ø160)
Lejepris pr. stk.: 95,00 kr. inkl. moms og rens

Leje af 220 x 220 hvide stofduge (Til runde borde Ø180)
Lejepris pr. stk.: 99,00 kr. inkl. moms og rens

Bemærk: Bestil på info@cese.dk senest 1 uge inden anvendelse.

Husk når du lejer stofservietter og duge hos Centrum

Er alle vores priser på leje af stof duge og stof servietter, er inklusiv rens efter festen.

Der findes et virkeligt smukt alternativ til stof – Duni duge og servietter

Duni Duge i Stoflook Hos Centrum handler det om at skabe good food mood, igennem duni duge, som er en enorm flot engangsdug i stoflook. Vi sætter stor pris på mennesker, som elsker kreativitet, bæredygtighed og gastronomi.

Duni kvalitetsduge

Duge gør ethvert måltid til noget særligt, de forbedrer akustikken og danner en flot baggrund til din mad. De beskytter også bordene, så du slipper lettere om ved rengøringen, samt opnår en bedre hygiejne og har mere tid til dine gæster.

Vores engangsduge indbyder til at mikse og matche med resten af sortimentet og giver dig mulighed for at skabe en unik atmosfære og samtidig passe på naturen. Alle dugene er FSC®-certificerede og fås i et udvalg af tidløse farver og unikke, fyldige og miljøvenlige materialer såsom DuniElegance® og Dunilin®.

Vores engangsduge fås også i praktiske størrelser og stile, der passer til ethvert behov og enhver lejlighed, herunder: stikduge, kuvertløbere, rulleduge, bordskørter og dækkeservietter. De giver dig fuldstændig frie hænder til at dække op – og dermed sætte stemningen – præcis som du vil.

En hjemlig atmosfære

Med vores kvalitetsduge kan du levere det, stadig flere gæster efterspørger: en unik og hjemlig atmosfære Den voksende urbaniserings trend betyder, at folk i stigende grad ønsker en hyggelig og afslappet atmosfære som tilbyder en tiltrængt pause fra det hektiske byliv. Vores fyldige og farverige engangsduge taler til sanserne, mens den miljøvenlige profil gør, at de kan bruges med god samvittighed. De er derfor perfekte, hvis du gerne vil skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, som får gæsterne til at blive længere.

Engangsprodukt

Slip for falmede, krøllede og plettede duge. Duni går op i farver med liv og sjæl.
Som det kan ses på deres store kollektion, designer de enhver nuance med den yderste omhu og respekt. Vores sortiment af ensfarvede engangsservietter omfatter i dag mere end 20 flotte farver. En farve til enhver stemning, lejlighed og menu. Går du efter en klassisk og eksklusiv stemning, bør du overveje Black eller Cream. Er du mere til en hyggelig og gylden stemning, skal du vælge Creme. Ønsker du derimod at skabe en legende og drømmeagtig stemning, så prøv Mellow Rose. Med vores brede farvepalet kan du skabe lige den stemning, du ønsker!

Køb kvalitetsduge her

kvalitetsduge og bordløbere til hverdag og fest. Når kun det aller flotteste er godt nok. Det luksuriøse Evolin® giver dig samme eksklusive look og fornemmelse som en stofdug – men uden det besvær, der følger med. Denne kvalitets dug overlever ved selv de vildeste fester. Ubesværet elegance til indendørs og udendørs brug.

Fra stof til Evolin

Hvorfor skifter så mange restauratører og hotelejere over hele Europa fra linned til det banebrydende Evolin? Mange restauratører og hotelejere over hele Europa skifter fra linned til det banebrydende Evolin. Dette skyldes, at materialet ser ud og føles som stof, men samtidig har alle de praktiske fordele, som et engangsprodukt har. Det fleksible design og udvalget af farver, gør dette produkt til markedets bedste.

Det store udvalg af formater er en anden god grund til at skifte til Evolin®. Nu, hvor Evolin også fås som rulleduge og dækkeservietter, er mulighederne for at dække et smukt bord større end nogensinde.

Hos Duni arbejder de hårdt på at minimere miljøpåvirkningen fra deres virksomhed. Det er en del af deres Blue Mission’s. De lægger vægt på, at deres produkter fremstilles og anvendes med respekt for naturen. Derfor bærer mange af dem et eller flere af disse mærker.

Engangsdugene fra Duni bærer det nordiske svanemærke

Det nordiske svanemærke er et af verdens mest kendte miljømærker. Det garanterer, at produkterne lever op til strenge miljø- og klimakriterier. OK Compost-mærket bekræfter, at produktet eller emballagen er i overensstemmelse med EN 13432, som er den europæiske standard for komposterbarhed i industrielle komposteringsanlæg. Dunier en FSC®-certificeret virksomhed, hvilket betyder, at hovedparten af vores tissue baserede produkter kommer fra træfibre, der stammer fra ansvarligt drevne FSC®-certificerede skove.

Kontakt os på 75 62 24 80

Kommer altid som aftalt

Kommer altid som aftalt. Kan kun give de bedste anbefalinger. Vi bruger dem både til affalds kørsel og til udlejning af service og lignede.

 

Kirsten Lind • TrustPilot