Leje af glas. Ølkrus udlejning i Horsens, Vejle, Århus m.v.

Leje af store ølkrus til Oktoberfest – Har du også fundet ud af hvor dyrt det er at købe de store ølkrus, som er kendt fra de populære oktoberfester i München, så har vi hermed løsningen. Lej dem i stedet for her hos Centrum Serviceudlejning til en lav pris, hvor vi selvfølgelig også kan klare opvasken efter festen, hvis du
gerne vil slippe for det. Se vores pris for opvask pr. del her.

PERFEKT TIL OKTOBERFEST

Lej de store ølkrus lige her

Her hos Centrum er vi altid klar til fest, ved køb af fadøl, har vi også de helt rigtige glas, som kan bruges til jeres årlige Oktoberfest. Vidste du godt at Oktoberfest normalt afholdes i september, for at sikre at vejret ikke er for koldt til teltfesten. I 2018 var vi selv nede i München til den helt rigtige ølfest, hvor mere end 6 millioner mennesker årligt fejrer årets øl-fest. Vil du vide mere om oktoberfest så se lige her.

CHAMPAGNE SKÅLE – DET ER GULD

Champagneskåle og champagneglas udlejes til festen

Det er nok ikke helt uden grund at Gulddrengen tilbage i 2016, valgte at brande sig som en luksus dreng, der mæskede sig i damer og dyr champagne fra Moët. Det sælger jo at være lidt bedre end de fleste. Her hos Centrum Serviceudlejning kan du leje alle former for glas og service, der skal til for at gøre din fest lidt mere fed og eksklusiv.

Learn more
NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK

Verdens bedste Champagne

Moët & Chandon vurderes af rigtig mange til at være det bedste champagne mærke i verden, mærket LVMH er samtidig også det bedst sælgende champagne mærke i verden.

Learn more

Leje af glasskåle

Vi udlejer et stort udvalg af glasskåle af mærket Arcoroc, som fås fra størrelse 9 til 20.

Glasskålene kan både bruges til tilberedning og servering af mad, men bruges ofte til det sidste. De små glasskåle er ideelle til dip, dressinger, marmelade og lignende og de store glasskåle er perfekte til salater, frugter, desserter og meget mere, hvor de gennemsigtige skåle præsenterer dine smagfulde madretter på indbydende vis. Særligt madretter som farverige salater eller desserter i flere lag tager sig flot ud i vores skåle af glas.

Tilbud
Original price was: 2,14 kr..Current price is: 1,50 kr..

Hvilke glas skal i vælge til festen?

Der er rigtig mange bud på den rigtige bordopdækning. Hvad er det rigtige antal glas pr. kuvert? Og skal alle glas være ens? Det kan hurtigt blive en jungle af valgmuligheder og kombinationer. Hos os kan I sammensætte lige de vinglas og vandglas, som der passer til jeres fest. Tag stilling til om i skal have glas til Rødvin, hvidvin, dessertvin, champagne, vandglas og drinksglas.

Vi udlejer også fine service-pakker, hvor det meste er inklusiv.

Lej glas til festen

Hvis i skal holde fest, bryllup, fødselsdag, firmajulefrokost, konfirmation eller en anden stor begivenhed, så anbefaler vi at bordet bliver dækket med smukke glas. Glassene skaber en unik stemning, som dine gæster aldrig vil glemme. Lej dine glas sammen med resten af din service her hos din lokale festudlejer i Horsens.

Fandt du ikke lige hvad du søgte efter? Se vores store udvalg service her:

WEBSHOP

Fantastisk service

Fantastisk service. Det kom flere dage før vi skulle bruge det og blev også afhentet lynhurtigt. Det så ud som nyt og
Meget kundevenlige personer man får fat i. Vil til hver en tid bruge dette firma igen. Giver mine bedste anbefalinger.

Mette • TrustPilot