Viser alle 21 resultater

Servering med serveringsbakke, brødkurve, bryllupskage opsats m.m. Lej det her

Vores serverings-bakker fås i mange former og materialer. Hvilket gør det nemt at finde en bakke, som passer til dine behov. De kan bruges til mange ting. F.eks. kan du få plads til kaffen og kopper, når venner og familie kigger forbi til en snak. Tag serveringen til nye højder med en serveringsbakke. Vores modeller har en lille kant som sikrer, at tingene ikke falder af. Det er en lille detalje, du vil sætte pris på til festen, når du skal bruge den til at servere lækker mad og drikke.

Brødkurve udlejes til servering

Lej også vores flotte brødkurve. En brødkurv ser flottere ud på bordet end halvtomme rugbrødsposer og krøllede bagerposer, derfor gør en brødkurv også borddækningen og måltidet meget mere appetitligt. Så med en brødkurv kan du snildt servere både rugbrød, lune fødselsdagsboller eller knasende sprødt flute, og dine gæster omkring bordet kan selv sende brødkurven rundt, alternativt kan de stilles oppe ved buffeten.

Hjemmesiden bruger cookies • Vi anvender teknologier herunder cookies, for at finde ud af hvad du elsker ved vores hjemmeside.