Vi har festet i mere end 70 år

Vi er din garanti for en god fest hver gang, hvilket vi har været siden 1947

Se hvem vi er her!

Fest-udlejning i Horsens, Vejle, Århus, Juelsminde, Odder og omegn

Her hos Centrum Fest og Serviceudlejning har vi i mere end 7 årtier, skabt den helt rette stemning ved enhver festlig lejlighed og begivenhed i Horsens og omegn. I er altid velkommen til at kontakte os vedrørende jeres næste fest. Kontakt os alle ugens dage ved at sende en mail på info@cese.dk

Ved enhver fest kræves der et stort udvalg

Hos Centrum Serviceudlejning har vi mere end 70 års erfaring med Serviceudlejning til fester og events i Østjylland. Så skal du holde fest, så er du landet på den rette side. Ved større arrangementer kan vi lave et godt tilbud, hvis I vælger at få det hele fra os. Lad os sammen gøre festen uforglemmelig for dine gæster.

Det vi ikke har, kan du finde hos en af vores samarbejdspartnere

Se et lille udvalg af hvad vores samarbejds-partnere kan tilbyde her

Musiker til festen

Vi har samlet lidt af de dygtigste lokale musikere i Horsens og omegn her

Blomster til festen

Hvad end du mangler brudebuket eller andet til festen, så kan vores samarbejdspartnere hjælpe der.

Mad til festen

Vi samarbejder med nogle af landets bedste kokke, som også leverer mad ud af huset.

Se hvad vores samarbejdspartnere kan tilbyde her!

Hos Centrum Serviceudlejning tilbyder vi landets bedste
festudlejning


Skal du holde fest? Så finder du alt hvad du skal bruge her hos Centrum Serviceudlejning i Horsens. Som kunde bør du aldrig gå på kompromis med kvaliteten, det gør vi heller ikke hos Centrum. Vi yder altid den bedste service, og out performer alle vores kollegaer i branchen, med vores tårnhøje standarder.

Alle vores produkter er altid nøje gennemgået inden enhver udlejning, leveringen sker altid til aftalte tid. Dette gør at du kan bruge din tid på at glæde dig selv og gæsterne ved din fest.

Teltudlejning med et stort udvalg af party telte

Når du afholder din fest, er det vigtigt, at rammerne er i orden. Rigtig mange mennesker vælger at holde deres fest i et telt, da det giver en helt særlig stemning og hygge, med vores hyggelige bondegårds vinduer, opnår du en helt speciel stemning, som skaber hygge stemning og glæde hos dine gæster.

Hos Centrum Serviceudlejning har vi et bredt udvalg af telte, der passer til enhver form for fest. Så om du skal du holde en lille fødselsdag for de nærmeste eller et stort bryllup med flere hundrede gæster, så finder du det helt rigtige telt her hos os.

Se vores udvalg af telte her

Udlejning af service til enhver festlig lejlighed

Den perfekte fest kræver et ensartet, smukt og veldækket bord, men har du en gæsteliste på 50 personer, har du næppe service nok til at alle kan få den samme type porcelæn, glas og bestik. Her kan vi hos Centrum altid hjælpe med den helt rette opdækning. Vi tilbyder nemlig alt i service, så du får lige præcis det bord, som du drømmer om.

Vi leverer altid den valgte service i sikker emballage, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser, når bordet skal dækkes. Hvis du ønsker at slippe for at tage opvasken, kan vi også nemt tage den for dig. Find prisen for opvask her

Men husk hos Centrum er du altid garanteret rent service, hver eneste gang du lejer. Alle vores varer bliver nøje gennemgået og efterset, inden hver eneste udlejning.

Lej en service pakke med det hele

Vi har sammensat 3 forskellige servicepakker med porcelæn, bestik og glas. Så slipper du for at rode rundt efter det du mangler.

Se vores pakker her!
Kontakt os i dag

Har du nogen spørgsmål?

Kontakt os