Køb verdens smukkeste engangs servietter fra Duni – Dunilin

Dunilin er en kraftig og stoflignende servietter med en svag prægning i overfladen, der giver servietten et flot og eksklusivt look. Servietten er let at folde og foldingen falder ikke sammen efter kort tid. Disse servietter er velegnet til konfirmation, bryllup, fødselsdag, konfirmation, firmafest og mange andre typer arrangementer hvor kun det bedste er godt nok. Servietten er blød, kraftig og er fantastisk at folde.

Dunilin servietterne er EcoEcho certificeret og lever op til FSC-mærket samt OK Compost Industrial og OK Compost Home mærket. At de lever op til FSC-mærket betyder at produktet er fremstillet fra skove, der er drevet på en miljørigtig, social og økonomisk ansvarlig måde.

DUNI PRODUCERER De SMUKKESTE ENGANGS DUGE OG SERVIETTER i verden

Køb de eksklusive engangs servietter og duge fra Duni

Når kun det bedste er godt nok, bør du vælge de luksuriøse Evolin Duge eller Dunilin servietter fra Duni, her får du det samme eksklusive look og fornemmelse som en stofdug neller stof serviet – men uden det besværet.

FIND GODE IDÉER TIL FOLDNING AF SERVIETTER HER

Servietfoldning til den perfekte borddækning

Er du løbet tør for ideer til borddækningen, samt ideer til, hvordan de servietter skal foldes? Her på siden finder du både en pæn og smuk måde at folde servietten på, hvilket giver en lidt pænere måde at dække et bord. Serviet foldning er et vigtigt aspekt til hvilken som helst fest. Hvis du vil sikre dig, at dine gæster bliver mødt af et ekstra flot syn, når de sætter sig til bords, så er det vigtigt at borddækningen er i top, og det er den bl.a. ved at alle servietterne er foldet på en pæn og ikke mindst kreativ måde, som efterlader et rigtig godt førstehånds indtryk hos enhver gæst, der er inviteret med til festen. På denne side har vi samlet en række af de smukkeste måder at folde servietterne på, så I er klar til at byde jeres gæster velkommen med manér!

Se priserne på vores duni produkter her
Se hvordan du folder en serviet her

Her finder du et par rigtig gode forslag.

Servietter gør ethvert måltid ekstra festligt. Servietter er ikke kun praktiske. De sender også et stærkt budskab om dig. De kan signalere, at du har gjort dig særligt umage; at du viser omtanke for miljøet og meget mere. Duni, som vi er forhandler af, har over 60 års erfaring som serviet specialist, og vi hos Centrum Serviceudlejning ved, at dit valg af servietter skal matche din personlige stil. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af design og farver. Vores servietter fås i en række forskellige miljøvenlige materialer af højeste kvalitet. Og fordi de er koordineret med resten af vores kollektion, er det sjovt at mikse og matche dem med vores udvalg af Duni Duge. Og sådan skal det også være!

Du kan folde enhver serviet, men en foldet serviet fra Dunilin serien, er bare meget kønnere end andre ensfarvede serviet løsninger.

Sådan foldes en Linnea serviet

Linnea servietfold tilføjer en gnist af tidløs luksus til enhver borddækning. Det er især ideelt til eksklusive begivenheder, såsom bryllupper, jubilæer og flere-retters middage. Den viste serviet er en Dunilin® 40×40 cm størrelse. Komposterbar Dunilin er ideel til foldning og holder under flere måltider. Smukt prægning, som giver dig den ultimative hør look og fornemmelse. 

 

Sådan foldes The Sail

Dette er en af de enkleste stående servietdesigns der findes, men stadig elegant og smuk. Se videoen og du vil blive forbavset over hvor let det er. Du kan også finde mere inspiration på Duni’s danske hjemmeside

Sådan foldes en Dobbelt Sejls serviet

Double Sail er et klassisk fold, der bringer volumen og flair til enhver borddækning. Det er især ideelt til at få særlige lejligheder, som bryllupper og overdådige middage, til at føles endnu mere specielle. Den viste serviet er en Dunilin® 40×40 cm størrelse. Komposterbar Dunilin er ideel til foldning og holder flere måltider.

De rette farver og den rigtige stil på bordet

Når først farverne og stilen til selve festen er valgt, og du har dannet dig et billede af, hvordan du ønsker din borddækning til festen, så kommer du til servietterne, som også kan være en jungle at finde rundt i. Der findes store servietter, små servietter, tekstilservietter, papirservietter, elegance servietter og tusindvis af forskellige mærker, modeller, farver og tryk. Sørg altid for at danne dig et overblik over, hvordan du gerne vil have, din serviet skal være placeret på bordet, inden du vælger, hvilken type serviet du skal købe. Hvis du ønsker at lave en smuk serviet foldning, kan der nemlig være stor fordel at vælge en kvalitets serviet fra Dunilin, der vil egne sig til dette i forhold.

Skal servietten blot lægges på tallerkenen, kan en billigere serviet, nok også godt bruges. Serviet foldning er et emne, hvor kun fantasien sætter grænser og et område, der virkelig kan gøre en stor forskel på en borddækning til festen. Om du ønsker en simpelt foldet serviet, der står smukt på tallerkenen foran gæsterne, eller du enten gerne vil lave en flot serviet anretning med 2-3 servietter eller en mere avanceret foldet serviet til hver gæst. På mange måder minder serviet foldning om den japanske papirfoldeteknik: Origami. Det handler om at folde servietterne på forskellige leder og kanter, der til slut danner en flot 3D-figur i servietten.

Kontakt os på 75 62 24 80

Fantastisk service

Fantastisk service. Det kom flere dage før vi skulle bruge det og blev også afhentet lynhurtigt. Det så ud som nyt og Meget kundevenlige personer man får fat i. Vil til hver en tid bruge dette firma igen. Giver mine bedste anbefalinger.

 

Mette • TrustPilot