Gode råd og vejledning til din næste julefrokost

Spørg os endelig om råd og vejledning, så kan vi holde styr på, om I har husket alt hvad der skal til, for at afholde den perfekte firmajulefrokost. Lad Centrum levere både øl, vin og vand, så tager vi alt ubrudt emballage retur, når vi afhenter, alt det andet I har lejet. Vi har indtil videre mere end 100 bestillinger inde på firma julefrokoster i 2021. Giv os et kald allerede i dag for et uforpligtende tilbud på alt, hvad der skal til for at I har nok øl, vin og vand til hele aftenen.

Julefrokost i hjemmet eller på job

Firma julefrokost – en fantastisk aften for alle

Mangler du idéer eller andet til at afholde den perfekte firmajulefrokost. Så se lige her. Siden 1947 har Centrum Serviceudlejning hjulpet de lokale virksomheder med at afholde de fedeste fester for deres medarbejdere. Hvad end i mangler borde, stole, service, julebryg eller julepynt og duge, så finder du det her hos Centrum Serviceudlejning.

LEJ ALT TIL JULEFROKOSTEN HOS CENTRUM

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Vi slår os ikke kun op på at levere mindeværdige julefrokoster, med flotte stole, borde, duge og pynt. Vi slår os op på at gøre det med den højeste kvalitet, tillid, ærlig dialog og synlige priser. Vi ønsker nemlig ikke, at uventede udgifter skal slå skår i jeres julefrokost glæde. Med denne filosofi har vi gjort os til en af østjyllands største leverandører af julefrokoster til det lokale erhvervsliv. Nøglen til vores store succes og vækst på firmajulefrokosten, er kvalitet, kvalitet og atter kvalitet. Ønsker I mad til festen, har vi helt sikkert en samarbejdspartner, der kan løfte opgaven til UG. Vi udvælger nøje vores samarbejdspartnere, ud fra personlighed, høj kvalitet af mad, tillid og højt serviceniveau.

Vores samarbejdspartnere
den første julefrokost?

Firma julefrokost siden 1965

At holde julefrokost er en skandinavisk tradition i julemåneden, hvor familie, venner og kolleger mødes til en hyggelig og festlig stund. Julefrokoster afholdes typisk (som det ligger i ordet) i dagene op til og lige efter jul, men der afholdes også tit julefrokoster i november og januar. Man begyndte at afholde julefrokoster efter besættelsestiden. Julefrokosttraditionens fundament blev måske allerede støbt i begyndelsen af 1940erne, hvor der tit blev arrangeret fællesspisninger for kolleger dagen før juleaften. Det var imidlertid i højere grad almindeligt, at chefen inviterede på portvin og kransekage, når arbejdet var afsluttet juleaftensdag i stedet for den relativt nye fællesspisning. Julefrokoster, som vi kender det i dag, hvor hierarkiet på arbejdspladsen ophæves med snaps og fællessang, blev imidlertid først mere almindeligt omkring 1965. Tidligere ville det have været helt utænkeligt, at direktøren fejrede julefrokost sammen med medarbejderne.

Snaps skal der til. 🙂 Vi anbefaler Aalborg Nordguld

Aalborg Nordguld er en akvavit lavet på destillat af ægte rav i den mere eksklusive ende. Tydelig smag af fennikel, sherry, kommen, havsalt og lette krydderier. Lagret på spanske sherryfade hvilket fornemmes og giver en blød og ren snaps i smagen. Kan serveres til kødretterne til frokosten. Flot integreret alkohol. En akvavit som appellerer bredt.

Historien om Aalborg Nordguld

Aalborg Nordguld Akvavit blev lanceret i 2007 og er verdens første og p.t. eneste akvavit, som indeholder aromastoffer, der har været indkapslet i rav i op imod 30 millioner år. Rav kaldes også Nordens guld. Deraf navnet. Udover destillat af rav indeholder Nordguld destillat af kommen- og dildfrø. Det sidste touch får den efter at have været lagret på sherry fade.

Alkohol procent: 40
Set til omkring 190 kr. hos Vinmedmere.dk

Aalborg Nordguld Akvavit er en overdådig akvavit med en unik smag. Det er verdens eneste akvavit destilleret med rav.

Hold julefrokosten i egne lokaler

Hold jeres firmajulefrokost i Horsens med stil! Saml dine kolleger og fest til den lyse morgen, i jeres egne lokaler. Det kan sagtens lade sig gøre at holde et brag af en fest i egne rammer. Lej borde, stole, servicepakker, duge og servietter hos Centrum, vi tager også gerne opvasken med et smil efter festen. Det koster kun 1 kr. ekstra pr. del vi skal vaske op for jer.

Vi kan håndtere både store og små selskaber til årets mange firmajulefrokoster i Horsens, Vejle, Juelsminde, Odder og omegn. Det betyder også, at selv de største virksomheder finder vores store udvalg perfekt for en god afslutning på et, forhåbentligt, godt år. Hos Centrum Serviceudlejning ved vi hvor vigtigt det er, at firmajulefrokosten 2021 sender medarbejderne helt til tops, når det kommer til julestemningen.

Underholdningen og maden til jeres firmajulefrokost, kan i evt. finde hos en af vores mange dygtige samarbejdspartnere.

Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde:

Kontakt os på 75 62 24 80

Glad, smilende og super god rådgivning

Desuden var kundeservice i top, selv på en lukkedag sørgede man ved Centrum for min bestilling, se det er service der vil noget. Der er helt styr på hvad man har på lager og i butik som betyder meget for kunden.

Kristina Lorentzen • TrustPilot