Leje af Slushice maskine og saft

Her kan du leje professionelle slushice maskiner med 2 kamrer.

Lej en slushice maskine i Horsens, vejle, juelsminde og omegn

Oftest stillede spørgsmål:

 

Hvor lang tid før festen skal slushice maskinen tændes..?

Hvis i tænder for maskinen 2,5 time før festen, så er det perfekt.

Hvordan rengøre vi som kunde maskinen efter brug..?

I slukker maskinen og tømmer alle kamre, derefter hælder i varmt vand i hvert kammer, så det værste saft bliver skyllet

Hvordan rengøre Centrum maskinerne når de kommer hjem..?

Når maskinen kommer retur fra endt leje, sættes kamrene i blød i disinficerende kar, samt alle løsdele, rengøres ved 80 grader i industriopvasker. Så vi garanterer altid den bedste hygiejne, når i handler hos os.

Må vi selv afhente maskinen..?

Det er desværre ikke muligt selv at afhente vores slushice Så husk at vælg inklusiv levering når i bestiller.

Alt i service til festen

Her finder du alt til festen i Horsens, Vejle, Århus m.v.

Vi er bedst til fest, se bare hvad vores kunder siger på trustpilot – Vi ved at dagen er meget vigtig for dig og dine gæster, derfor går vi altid meget langt for at levere den absolut bedste service og oplevelse. Vi udlejer service, telt, borde, stole og meget andet. Som en af de eneste leverandører på markedet, kan vi tilbyde 4 forskellige serier af porcelæn.

Learn more
Service-udlejning i horsens og omegn

Udlejning af porcelæn, glas og bestik

Prøv en af vores populære servicepakker, hvis det skal være nemt. Her har vi lavet 3 pakker som indeholder alt hvad du skal bruge til gæsten af porcelæn, bestik og glas. Når du lejer hos Centrum Serviceudlejning i Horsens, får du et af branchens bredeste sortimenter af porcelæn, hvilket betyder at dine ønsker, forventninger og tanker næsten altid indfries.

Learn more

Køleplade til buffet udlejes

Skal du serverer røget fisk, kød og andre madvare, der gerne skal opbevares kølige for at kunne holde sig friske i længere tid ved buffet bordet – så er det oplagt at benytte vores køleplader, som holder maden kølig under serveringen i op til 4 timer. Se vores køleplader her Vores køleplader nedkøles ved opbevaring nogle timer i din fryser, hvorefter de tages op og holder en lav temperatur på maksimum otte grader i op til fire timer – dette gælder indendørs såvel som udendørs.

Vi tilbyder Service- og festudlejning til ethvert arrangement

Man skal aldrig gå ned på udstyr – det gælder også grejet til festen! Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette grej til festen. Her finder du alt lige fra borde og stole til festtelte og service. Vi har mere end 70 års erfaring med festudlejning, så du kan altid overlade opgaven til os.

Den bedste Serviceudlejning til byens billigste priser

Hos os er både service og udlejning af service helt i top – også selvom vi er blandt de billigste i faget. Vi har kompetencerne på plads uanset hvilket tilbehør du står og mangler til havefesten, grillfesten, konfirmationen, brylluppet eller anden begivenhed.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores Serviceudlejning

Her på hjemmesiden har du mulighed for at finde mange flere informationer i forbindelse med leje af telt, udlejning af borde og stole, stof duge og servietter samt meget mere.

Danskernes foretrukne Serviceudlejning til fornuftige priser

Hos os er både service og udlejning af service helt i top – også selvom vi er blandt de billigste i faget. Vi har kompetencerne på plads, uanset hvilket tilbehør du står og mangler til grillfesten, konfirmationen, brylluppet eller anden begivenhed.
Vi tager os tid til at lytte til, hvad dine behov er i forbindelse med service- og festudlejning. Herudover informerer vi dig naturligvis om priser samt de mange muligheder, du kan vælge mellem hos os.

Kontakt os alle hverdage mellem kl. 08:00 og 17:00

Her på hjemmesiden har du mulighed for at finde flere informationer i forbindelse med leje af telt, udlejning af borde, udlejning af stole og meget mere. Du skal heller ikke tøve med at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for Serviceudlejning. For mere information om service- og festudlejning kan vi træffes på telefon: 75 62 24 80, hvor vi naturligvis altid står klar til at besvare spørgsmål samt finde den gode løsning, der opfylder dine behov og lever op til alle dine forventninger.

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på Serviceudlejning, så du har noget at forholde dig til, inden du bestemmer dig.

Kontakt os på 75 62 24 80

Prøv dem prøv dem…..før din nabo 🙂

Kan kun anbefale Centrum Serviceudlejning.
Fantastisk kundeservice og de ting man lejer er i tip top orden.
Aflevering og afhentning af de lejede ting gik som smurt.

Tina Hyldegaard • TrustPilot