Udlejning af tallerkener, porcelæn og service

Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr – lige fra borde og stole over service til party telte samt andre nyttige genstande til ethvert arrangement. Du kan trygt overlade opgaven til os hos Centrum Serviceudlejning, hvor vi har mere end 70 års erfaring fra branchen, så vi ved altid hvad der skal til for at dit arrangement eller din fest kommer til at forløbe gnidningsfrit. Vi ligger i Horsens, men leverer i hele Midtjylland til meget konkurrencedygtige priser, når du har brug for at leje service til festen.

Lad os klare opvasken for dig

Lej evt. service inklusiv opvask

For et tillæg på 1,50 kr. pr. del. Tager vi opvasken med et smil.

Dansmarks bredeste udvalg af porcelæn

Bestil service og porcelæn til festen her

Til at begynde med tager vi os tid til at lytte til, hvad du har behov for i forbindelse med arrangementet. Herudover informerer vi dig om priser, samt de mange muligheder du kan vælge mellem hos os. Ja selv salt og peber sæt kan vi udleje, i mange forskellige designs. Vi kan også gå tilbage i tiden så du kan se hvad “du lejede én gang” for at sikre dig den bedst mulige oplevelse hver gang.

Learn more
Leje af kaffekopper og PIZZA TALLERKENER

Lej tallerkener, salt og peber – eller udlejning af kaffekopper

Klik ind under vores menuer under Bestil her. Hvis ikke du finder, hvad du søger her på siden så kontakt os, ved at give os et kald på nedenstående telefonnummer. Du skal absolut ikke tøve med at kontakte os , hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for serviceudlejning. For mere information om serviceudlejning kan vi træffes på telefon 7562 2480. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på service-udlejning i Midtjylland, så du har noget at forholde
dig til, inden du bestemmer dig.

Se alt vores porcelæn her!

Leje af pizza tallerkener

Når du inviterer venner og familie på lækker, hjemmelavet pizza, fuldender du oplevelsen ved at servere pizzaen på vores smukke pizza tallerkener, der er perfekte til formålet. Det hvide porcelæn er stilfuldt og tidløst, og det er således en smuk tilføjelse til borddækningen. Den store diameter på 30 cm. sikrer, at du nemt kan have en pizza på tallerkenen, der desuden er designet til at holde ekstra længe på varmen – se dét er smart. 

Opskiften på verdens bedste pizzadej

Ingredienser:

550 g tipo 00 mel også kendt som pizzamel, (kan købes i alle supermarkeder)
330 ml koldt vand
1 g gær uanset hvor stor mængde du laver
8 g salt
Plade af stål (Pizzaspade)

Se hele opskriften her!

Top klasse

Har lejet telt, borde og stole hos dem 2 gange og begge gange har alt været top klasse. Det er super fedt at man ikke selv behøver at bøvle med at stille telt op og pille ned igen. Jeg vil på det varmeste anbefale Centrum service udlejning.

Tom A. • TrustPilot