Centrum gruppen Horsens

Vi spænder i dag vidt og bredt med vores forretningsområder

Alle nedenstående webshops og forretninger drives og ejes af Centrum Serviceudlejning Horsens. Vores fælles CVR nr. er 37465216, og adressen er Bollervej 131, 8700 Horsens.

Centrum Serviceudlejning

Virksomheden går helt tilbage til 1947. Efter soldatertiden i Vejle og Tyskland blev Arne Kristensen ansat hos den tidligere ejer som cykelbud. Forretningen havde 3 stk. 3-hjulede ladcykler og en elektrisk drevet ladcykel. Efter ca. ½ års ansættelse i 1950 købte Arne Kristensen Centrum, da ejeren ønskede at afhænde virksomheden ”Centrum” pga. sygdom.

Elektrisk ladcykel fra 1950

Den elektriske ladcykel blev hurtigt skiftet ud med en motorcykel med en stor sidevogn. Senere en helt ny Nimbus motorcykel. Den første bil købte Arne Kristensen hos Auto Sørensen, Åboulevarden. En rigtig god og stærk lukket varevogn. Den tidligere ejer var Dampvaskeriet i Horsens. Senere endnu en bil, en Ford A model 31, med et stort åbent lad. Udvidelsen med de mange ladcykler, motorcykler og biler gav efterhånden store problemer med
parkering i gården. Det var grunden til, at Arne Kristensen købte huset i Møllegade 55, og senere Smedegade 78 i Horsens.

Arne påtog sig alle de transportopgaver, som de magtede. Hver søndag aften skulle film fra biograferne bringes til DSB og med nat toget til København.
Serviceudlejning i Horsens fra 1969 Serviceudlejnings forretningen blev først en del af firmaet i 1969. Antallet af kuverter, borde og stole samt de ting man solgte blev langsom udvidet efter behovet steg. Arnes kone Tove lavede selv sangskjulere og børnene fotokopierede og pyntede også de sange folk selv havde fået skrevet.

Anette Mejer købte udlejningsforretningen til overtagelse 1. april 1990. Anette fik rigtig mange aftaler med store eventfirmaer.

Familien Adsbøl overtog Centrum i 2005

I 2005 solgte Anette virksomheden til Jørgen & Ingerlise Adsbøl, som valgte at optimere virksomheden. Med 100% fokus på service udlejning.

Datteren Louise Adsbøl overtog virksomheden tilbage i 2016.
Uddannet tjener på Jørgensens Hotel Louise Adsbøl er uddannet tjener på det historiske hotel “Best Western Jørgensens Hotel” I hendes læretid var første prioritet altid, at gæsten skulle have en rigtig god oplevelse, som Louise selv siger “Det vil ikke blive godt, hvis kunden ikke altid får den bedste betjening”
Derefter var hun ude at prøve kræfter med det selvstændige liv, som medejer af restauranten Rådhus Corner tilbage i 2004, men da hun blev gravid, og fik sønnen Victor tilbage i 2005, søgte hun tilbage på Jørgensens Hotel, hvor hun i en længere årrække var restaurantchef.

I 2012 var børneflokken forøget med en datter Aliyah, hvilket betød at familielivet skulle plejes lidt mere. Efter at have været en længere periode i tænkeboks, sprang hun ud som dagpleje mor, hvilket hun var frem til overtagelsen af Centrum Serviceudlejning tilbage i 2016.

Generationsskifte i 2016

Fra første dag har god kundepleje, samt tilfredse kunder, været første prioritet i virksomheden. Præcis som hun har lært det i hendes læretid hos Anne Kathrine Koed Jørgensen, som er den tidligere ejer af det præstigefyldte Lichtenbergske Palæ Jørgensens Hotel, som blev opført tilbage i 1744.

Vi flyttede ud på Bollervej 131 i Horsens

I starten af 2019 flyttede vi virksomheden ud på Bollervej 131 i Horsens, da vi igen kom i pladsmangel.