Vi er ikke bare en festudlejer, vi er din partner ved enhver festlig lejlighed

Igennem vores store netværk, samt vort brede udvalg, er vi rimelig sikre på, at vi kan hjælpe dig ved enhver festlig lejlighed. Vi samarbejder med de bedste indenfor mad, spiritus, events, forlystelser, samt forsamlingshuse.

Vores samarbejdspartnere
Mere end 70 års erfaring gør en forskel

Vi har altid det rette udstyr til festen

Hos Centrum Serviceudlejning ligger vi inde med alt det rette udstyr – lige fra telte, borde, stole og alt muligt andet lækkert til festen. Ud over vores gode service, har vi også alt til party telte samt andre nyttige genstande til et hvert arrangement. Du kan altid trygt overlade opgaven til Centrum Serviceudlejning. Med mere end 70 års erfaring fra branchen ved vi præcis, hvad der skal til, for at dit arrangement eller din fest kommer til at blive en kæmpe succes.

Vil du leje service, borde, stole, glas og lignende til din fest. Festudlejning med alt det du har brug for, husk at vi gerne vasker op efter dig med et smil!

Lej borde og stole til festen her

Udlejning af borde og stole fra din lokale festudlejer

Hos Centrum Service og Teltudlejning kan vi også klare udlejning af borde og stole – enten for sig selv eller i kombination med teltudlejning.

Vi har et stort lager af borde og stole, derfor kan du her leje til både store og små arrangementer. Du kan både leje rektangulære og runde borde samt, samt stole med eller uden polster.

Lej borde og stole her

Udlejning af stole. Hvad med underlaget…?

Underlaget er med til at bestemme, hvilken type stole der er bedst egnede. Ved fast underlag er alle stole mulige, men man sidder selvfølgelig bedst på en polstret stabelstol. I forbindelse med telt udlejning anbefaler vi leje af gulv, der giver et godt underlag for borde og stole.

Skal stolene stå på græs eller grus anbefales vores hvide eller grønne plaststole. Stolenes fødder har nemlig en større flade, som sikrer at de ikke synker ned i græsset.

Udlejning af borde

Vi har både træborde og plastborde. Alle vores borde er nemme at håndtere, står stabilt når de er sat op, og kan nemt klappes sammen efter brug. Vi anbefaler dug til bordene, da vi ikke kan garantere mod ridser på bordpladen, da de jo lever et hårdt liv, med rigtig mange fester.

Bordudlejning. Vælg den rette størrelse.

Vi har borde i flere størrelser, for at tilpasse os alle arrangementer og indretninger. Det mest brugte bord er 180 cm lang, hvor der kan sidde 3 personer på hver side. Disse borde kan kombineres med andre længder for at passe perfekt til bordplanen.

Kontakt os på 75 62 24 80