Leje af soundboks, samt lydanlæg og lys til fest

Her hos Centrum Serviceudlejning udlejer vi alt det sjove til festen, hvad end du mangler soundboks til fest, lydanlæg eller lysshow, så finder du alt hvad der skal til for at holde et brag af en fest.

Centrum – Vi har alt til din fest

70 års erfaring gør en forskel

Hos Centrum Serviceudlejning, har vi rigtig stor erfaring inden for festudlejning, og vi har et bredt sortiment af fra fadøl og cocktails, samt service, borde, stole og teltudlejning. Vores gode service, gør altid dit arrangement, til en uforglemmelig oplevelse for dig og dine gæster.

Lej en soundboks 2 elleer 3

Med 126 Db kan den nye soundboks spille højt nok til de fleste

Men hvor længe holder batteriet..? Den kan spille 20 timer på ét batteri på halv lydstyrke, og 5 timer på fuld lydstyrke. Batteriet, der kan udskiftes, lades helt op på 3,5 time, dette kan ske imens Soundboksen anvendes, så festen stopper derfor aldrig pga. Soundboksen – den spiller uden problem til den lyse morgen!

Lej en soundboks her!
Service-udlejning i horsens og omegn

Udlejning af musikanlæg – Lej et lydanlæg til dit næste event

Skal du holde fest, så mangler du vel også et ordentlig lydanlæg til at spille din musik på?

Her hos Centrum Serviceudlejning har vi flere musikanlæg / lydanlæg som bare fungerer! Vores priser på leje er altid for en hel weekend. Så hvad end du mangler Soundboks, lyd, lys eller musik, så er du landet på den helt rette side. Vores musikanlæg er alle nemme at sætte op og spiller super fedt.

Vi har mange muligheder for at sammensætte det helt rigtige musikanlæg til dig fest. Derfor kan højttalere og power mixere m.v. variere i forhold til udseende.

Leje af musikanlæg til store og små fester

Her kan du leje anlæg som dækker ethvert behov, vi anbefaler dog for det meste vores SoundBoks 2 og 3, da de dækker de flestes behov og ønsker for det lejede anlæg. Se mere her på siden.

Se meget mere om Soundboks her!

Stifterne bag Soundboks

Christoffer Nyvold / Soundboks stifter
Jesper Theil Thomsen / Soundboks stifter
Hjalte Wieth / Soundboks stifter

Deres firma Soundboks er blandt de absolut bedste i verden indenfor transportable performance højtalere.

Mere end 70.000 Soundboks-højtalere er solgt i mere end 40 lande. 

De tre kammerater fik idéen til deres transportable musikanlæg Soundboks, da de selv byggede et musikanlæg, de kunne tage med på Roskilde Festival i 2011.

Se hele historien om drengene her

Leje af snemaskine

Her udlejer vi alt mellem himmel og jord, tja også lidt af de sjove ting, som falder ned fra himlen. Vi tilbyder udlejning af sne-maskiner. Vores snemaskine kan give den helt rigtige stemning ved enhver vinter tema fest. Uanset hvilken årstid du ønsker det, er det os hos Centrum der kan levere sneen og meget mere til festen.

Kontakt os på 75 62 24 80