Bestil personlige festsange til konfirmation og fest

Fest sange forfattes efter dine personligt skrevne notater – Personlige festsange til alle fester forfattes af professionel sangskriver og tekstforfatter, med 25 års erfaring. Sange skrives så de kan synges ved enhver festlig lejlighed. Man kan finde mange gratis festsange på nettet, men skal sangen være personlig, anbefaler vi altid, at man går til en professionel sangskriver.

Festsange konfirmation

Rim er afgørende for enhver sangtekst

En sangtekst skal altid skrives med udgangspunkt i rim. Den skal indeholde mange rimer, da det skaber en mere flydende sang. Der findes flere typer rim, hvilket bl.a. inkluderer det klassiske par rim (a-a, b-b osv.) eller krydsrim (a-b, a-b osv.). Hvilken løsning, der er den mest ideelle, afhænger meget af den melodi, du har valgt, da ikke alle egner sig til krydsrim. I mange af vores sangtekster finder man også nogle sjove talemåder og ordsammensætninger, for at gøre sangen let for gæsterne at synge.

At skrive med fokus på rim, gør det også nemmere at skrive teksten. Årsagen til dette er, at du kender slutningen på hver linje på forhånd. Du kan derfor lægge fokus på vejen til slutningen af din sætning, som blot skal afsluttes med et rim. Herfra er der ikke andet for end, at give sig i kast med, at lege ordsmed og forsøge at mikse ordene godt sammen. Så vil du ikke betale dig fra en sang, kan du jo selv sætte en weekend af til at lege på computeren.

Du kan også få en professionel sangskriver til at klare det for dig. Her anbefaler vi Frank Jensen

Frank Jensen
Sangskriver

Mobil: 26 54 05 36
Mail: egernvej@mail.dk

Sjove festsange

Festsangen forfattes

Sangen leveres som ren tekst direkte på mail. – så du selv kan pynte den med billeder osv. til konfirmationen, fødselsdagen eller brylluppet.

 

Hvis intet andet er aftalt vælger vores sangskriver melodien – som han vælger ud fra stikord, anledning og altid en melodi folk kender. Vi anbefaler altid at I vælger en let syngelig sang, så kan alle nemt synge med.

Festsange bryllup

Ingen returret

Du kan ikke fortryde dit køb, når sangen er lavet. – Der er altså ikke 14 dages fortrydelsesret. Det er min service du betaler for, men jeg hjælper meget gerne med at ændre i sangen, hvis den ikke skulle leve op til forventningerne.

Levering til tiden

Leverings datoen er gældende ved betaling, senest 3 dage efter vi har indgået en aftale. Forfatteren starter først på sangen når betalingen er modtaget, og skal jo kunne nå at skrive den inden festen.

Hvor mange vers afhænger af dine stikord

Antallet af vers afhænger af dine stikord. Jo flere stikord, des flere vers kan jeg lave. Så fortæl endelig rigeligt om personen. Skriv også gerne om den skal være sjov, under bæltestedet eller andet.

Kommunikation

Forfatteren kan ikke tilbyde telefon support. – Alt kommunikation foregår via mail gennem hele forløbet. Sangskrivning er en service sangforfatteren tilbyder uden for alm. arbejdstid. Så husk at han jo ikke kan stå nede i Netto og skrive stikord og datoer. 🙂

Vi tjekker mail dagligt og med skriftlige aftaler undgår vi samtidig misforståelser.

Send en mail til frank i dag

FESTSANGE MELODIER

At få valgt den rigtige melodi

Det er vigtigt at udsøge den rette melodi, der ikke mindst støtter indholdet i versene, men også vil skabe den rigtige stemning i selskabet. Der er stor forskel på unge og ældres gennemsnit i alder ved festen. De unge er med på de hurtige melodier, mens de ældre er mere til en stille og rolig vals. Normalt spreder alder sig over et stort spektrum, og derfor er et kompromis ved valg af melodi nødvendigt. Bedstefar vil ikke kunne synge med på Hammerfedt, mens de unge med garanti går kolde på en gammel vals.

Nem melodi

En melodi som alle har fået ind med modermælken kan som eksempel være Fra Engeland til Skotland. Hele selskabet vil kunne ryste den ud af ærmet og få en god oplevelse.

Den rigtige melodi

En slagfærdig, frimodig og måske lidt fræk tekst, passer ikke på en melodi som fx Jens vejmand. I samråd med sangskriveren finder i en melodi, der på bedste vis formidler dit budskab.

Melodier til festsange

Fra Engeland til Skotland
I en kælder sort som kul
Jeg har min hest….
Højt fra træets grønne top
Katinka, Katinka
Kender I den om Rudolf
Moar – jeg skal tisse
Under den hvide bro
 
Det vigtigste er at i vælger en sang som alle kan synge med på. 🙂
Kontakt Frank Sangskriver på 26 54 05 36

Super service

Super service, borde og stole i top, meget imødekommende personale og alt i alt en kanon oplevelse. Vi bestiller helt klart herfra næste gang vi skal holde noget stort igen.

Sandra Hjulskov • TrustPilot