Lej en Sous Vide hos Centrum Serviceudlejning

Lej en professionel Sous Vide og lav den perfekte tilberedning til festen. Her hos Centrum Serviceudlejning kan du leje en Sous vide GN 1/1 – Hendi. Tilbered vakuum-forseglet kød, fisk, grønt og frugt ved en præcist justeret temperatur. (Anvendes af alle professionelle kokke) Giver en kontinuerlig høj kvalitet. Integreret præcist termostat fra 45° til 90° C.

Lej en sousvide til festen

Specifikationer for vores
Hendi GN 1/1 Sous Vide:

  • Mål udvendig: L:600 x B:330 x H:300 mm
  • Mål indvendig: L:530 x B:325 x H:200mm
  • 230V – 600 W
  • Karet kan indeholde 20 vand
  • Som en hovedregel er der plads til max 5 kød
  • Kabinettet fremstillet af professionelt rustfrit stål.
  • Vand og lufttæt låg med
  • Opdeler i rustfrit stål med 4 rum.

Se de lækre Sous Vide opskrifter i bunden af siden.

Lej en Sous Vide i weekenden. Husk også Vakuum maskine & poser.

Lej en sous vide her!

Sous Vide gør de faktisk de billigere udskæringer til de bedste.

Sous vide er en tilberednings metode, hvor man tilbereder sine råvarer i lang tid ved temperaturer på under 100 grader. Typisk 45 til 85 grader. Råvarerne er vakuum pakket og forseglet i en plastikpose sammen med eventuelle krydderier. Plastikposen med maden i sænkes så ned i et vandbad, som holder en konstant temperatur.

Typisk kan man stege et spidsbryst ved 64 grader i 48 timer. Hvorefter det er så mørt, at man kan tygge det med øjenbrynene, samtidig med at stadigvæk er rosa. Hvilket er stort set umuligt at opnå med spidsbryst på andre måder end med Sous Vide.

Det gør at man kan tage de stykker der normalt har mest smag, og gøre dem lige så møre som de møreste udskæringer. Samtidig gør det faktisk de billigere udskæringer til de bedste. Hvilket vi finder fascinerende.

Sous vide temperaturer og tider

Udskæring, temperatur & tider

 

 

Oksekød i SousVide

  • Culotte 57 °C    7-9 timer
  • Cuvette 57 °C    12-14 timer
  • Entecrote (steak) 57 °C    2-3 timer
  • Flanksteak 57 °C    12-16 timer
  • Hakkebøf 57 °C    2 timer
  • Mørbrad 57 °C    4-6 timer
  • Mørbradbøf 57 °C    1-2 timer
  • Osso Buco 57 °C    18-24 timer
  • Ribeye, Strip og T-bone (steak) 57 °C    2-2½ time
  • Roastbeef 57 °C    8-10 timer
  • Spidsbryst 57 °C    18-24 timer
  • Tyksteg 57 °C    12-16 timer
  • Tyndsteg 57 °C    11-12 timer
Kontakt os på 75 62 24 80